Muut tavat tukea

On monta tapaa tukea

Lahjoittajana olet meille korvaamaton. Meille avulla ei ole rajoja: autamme ihmisiä riippumatta heidän etnisestä taustastaan, uskonnollisesta vakaumuksestaan tai poliittisesta mielipiteestään. Löydä oma tapasi auttaa siellä, missä hätä on suurin.
Vauvaa lääkitään Ugandassa.
Mielenterveyskoordinaattori Sifa Banzira Clementine tanssiteatteriesityksessä pakolaisleirillä Kongon demokraattisessa tasavallassa.

Merkkipäiväkeräys

Haluatko juhlia tulevaa merkkipäivääsi läheisten ja ystävien kanssa, mutta et tarvitse enää lisää tavaraa kotiisi? Tavaralahjojen sijaan voit pyytää ystäviäsi tekemään lahjoituksen Lääkärit Ilman Rajoja -järjestölle. Pienten ja isojen lahjojen turvin voimme tehdä suuren muutoksen. Voit järjestää merkkipäiväkeräyksen kahdella eri tavalla.

1. Pyydä onnittelijoita tekemään lahjoitus Lääkärit Ilman Rajoja -keräystilille.

Ilmoita meille merkkipäivästäsi ottamalla yhteyttä lahjoittajapalveluun. Pyydä onnittelijoita tekemään lahjoitus keräystilillemme Handelsbanken FI09 3131 1001 8388 73 ja kirjoittamaan tilisiirtoon viestiksi nimesi ja merkkipäiväsi aihe, esimerkiksi syntymäpäivä. Lähetämme sinulle noin kahden viikon kuluttua merkkipäiväsi jälkeen nimilistan keräykseesi osallistuneista ja lahjoitusten kokonaissumman.

2. Tee Facebook-merkkipäiväkeräys.

Jos sinulla on Facebook-profiili, voit tehdä merkkipäiväkeräyksen helposti Facebookissa ja kutsua ystäväsi mukaan.

Gloria-vauvaa ruokitaan vastasyntyneiden teho-osastolla pakolaisleirillä Kongon demokraattisessa tasavallassa.
Gloria-vauva vastasyntyneiden teho-osastolla pakolaisleirillä Kongon demokraattisessa tasavallassa. Hän oli syntyessään vain 900 grammaa, mutta on nyt terve.

Testamenttilahjoitus

Tekemällä testamentin Lääkärit Ilman Rajoja -järjestölle voit pelastaa ihmishenkiä ja lievittää inhimillistä kärsimystä ympäri maailmaa.
Testamentilla voidaan muuttaa lakimääräistä perimysjärjestystä. Jollei perittävällä ole perillisiä eikä hän ole tehnyt testamenttia, omaisuus luovutetaan valtiolle. Yleishyödyllisten yhteisöjen ei tarvitse maksaa testamentilla saamastaan perinnöstä perintöveroa, vaan voimme käyttää perinnön kokonaisuudessaan avustustyöhön.

Käytämme testamenttivarat Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön työhön ja kohdistamme varat sinne, missä tarve on suurin.

Jokainen testamenttilahjoitus käsitellään luottamuksella ja ammattimaisesti. Huomioimme lahjoittajan yksityisyyden. Kerromme työstä ja toiminnan rahoituksesta avoimesti, läpinäkyvästi ja ymmärrettävästi. Jos haluat lisätietoa testamentin tekemisestä Lääkärit Ilman Rajoja -järjestölle niin ota yhteyttä lahjoittajapalveluumme.

Lisätietoja hyvän testamentin tekemisestä löydät täältä.

Cookie Settings