Talous ja hallinto

Rahankeräyslupa

Rahankeräyslupa RA/2020/1543, saaja Lääkärit Ilman Rajoja ry (y-tunnus 2832010-2). Lupa on voimassa toistaiseksi. Luvan myöntäjä: Poliisihallitus (1.12.2020).

Kerätyt varat käytetään Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön kansainväliseen humanitaariseen avustustyöhön sekä yleishyödyllisiin toimintoihin Suomessa.

Rahankeräyslupa kokonaisuudessaan: Lääkärit ilman rajoja ry päätös RA 2020 1543

Laskutustiedot

Y-tunnus: 2832010-2
Toivomme, että lähetätte laskut ensisijaisesti verkkolaskuina:

Operaattori: OpusCapita Solutions Oy
Välittäjän tunnus: E204503
Verkkolaskutusosoite/ OVT-tunnus: 003728320102.

Paperilaskujen laskutusosoite on:
Lääkärit Ilman Rajoja ry
Kumpulantie 5, 5. krs
00520 Helsinki

Lisätiedot laskutukseen liittyvissä asioissa: talouden ja hallinnon suunnittelija Eija Härkönen, puh. 044 756 8036, etunimi.sukunimi@laakaritilmanrajoja.fi.

Lahjoitusten käyttö

Voit tutustua myös koko kansainvälisen Lääkärit Ilman Rajoja -liikkeen talouslukuihin täältä.

Toimintakertomukset ja tilinpäätökset

Vastuullinen palkkapolitiikka

Lääkärit Ilman Rajoja ry on vastuullinen työnantaja, jonka palkkatasot ovat maltillisia. Ne vastaavat järjestömme arvoja. Palkka määräytyy tehtäväkuvan ja tehtävään sisältyvän vastuun perusteella.

Palkkatasomme on hieman matalampi kuin Suomessa toimivilla järjestöillä keskimäärin, mutta henkilöstöetumme ovat keskitasoa paremmat. Haluamme pitää palkkatasomme maltillisena varmistaaksemme matalat hallinnolliset kustannukset. Palkkapolitiikkamme on avoin ja kaikkien työntekijöidemme saatavilla.

Haluamme säilyttää työntekijöidemme välisen palkkahaitarin kohtuullisena. Toimistolla lähtöpalkkamme ovat tällä hetkellä 2 052 euron ja 5 008 euron välillä. Toiminnanjohtaja Linda Konaten palkka on 5 709 euroa kuukaudessa. Puheenjohtaja Oliver Schulz ja muut hallituksen jäsenet eivät saa palkkaa luottamustehtävänsä hoidosta.

Myös avustustyöntekijöille maksetaan palkkaa. Ensimmäisen vuoden ajan palkka on 1 476 euroa kuukaudessa tehtävästä riippumatta. Sen jälkeen palkka nousee kokemuksen ja tehtävän vaativuuden mukaan. Tarjoamme lisäksi majoituksen ja maksamme pientä taskurahaa juoksevien kulujen, kuten ruoan, kattamiseksi. Lue lisää avustustyöstä täältä.

Cookie Settings