Kuukausilahjoitus

Slide 1

Kun katastrofi iskee, meidän pitää olla jo matkalla.
Sinun ansiostasi autamme potilaita siellä, missä hätä on suurin.

Kuukausilahjoittajana autat kriisien ja konfliktien keskellä eläviä ihmisiä vuoden jokaisena päivänä. Tuellasi mahdollistat esimerkiksi traumahoidon, turvalliset synnytykset ja hengenpelastavat leikkaukset lukuisille potilaille.

Toimeksianto: ihmishenkien pelastaminen

Meillä ei ole tyypillistä työpäivää: kaikki antamamme hätäapu perustuu potilaiden tarpeisiin, jotka vaihtelevat tilanteesta toiseen. Kun katastrofi on lamaannuttanut sairaalat ja terveyskeskukset, paikalliset ja kansainväliset avustustyöntekijämme ovat auttamassa. Katastrofit eivät katso kellonaikaa tai kalenteria: siksi kuukausilahjoittajiltamme saamamme tuki on ensiarvoisen tärkeää, kun täytyy toimia nopeasti.

Sinun ansiostasi voimme mennä sinne, minne muut eivät mene. Sinun aniostasi voimme antaa apua siellä, missä sitä eniten tarvitaan.
Liity auttajaksi ilman rajoja

”Johdimme Liberian ainoaa lastensairaalaa verisen sisällissodan jälkeen. Tarve oli valtava: jokaisella sängyllä oli kolme lasta. Ei tarvinnut hetkeäkään epäillä, etteikö apu menisi juuri oikeaan paikkaan. Suru ja ilo kulkivat käsi kädessä.”

– Linda Konate, avustustyöntekijä, toiminnanjohtaja Suomessa

Tuellasi autamme siellä, missä meitä eniten tarvitaan

 • Lääkkeiden saatavuus

  Vuosittain lukuisat ihmiset vammautuvat tai menettävät  henkensä, koska lääkkeet ovat liian kalliita tai niitä ei muusta syystä ole saatavilla. Avullasi teemme töitä sen eteen, että elintärkeät lääkkeet olisivat kaikkien saatavilla.

 • Kriisit, konfliktit ja luonnonkatastrofit

  Avullasi tarjoamme leikkaus- ja akuuttihoitoa kriiseissä haavoittuneille ja vammautuneille ihmisille nopeasti ja psykologista tukea konflikteja pakeneville.

 • Sairaanhoitoa heille, jotka muuten jäisivät ilman

  Avullasi ehkäisemme ja hoidamme epidemioita sekä rajoitamme niiden leviämistä, suojaamme lapsia rokottamalla heitä vaarallisia tauteja vastaan, autamme äitejä synnyttämään turvallisesti ja annamme sairaanhoitoa heille, jotka muuten jäisivät ilman.

Auttajat ilman rajoja varmistavat, että olemme valmiina

Kun katastrofi iskee, meillä ei ole aikaa odottaa. Sinun avullasi olemme valmiina toimimaan, kun meitä tarvitaan.

10 €:lla kuukaudessa

pystymme vuoden aikana:
 • Hankkimaan kaksi kirurgin välinepakkia. Kirurgimme luottavat näihin välineisiin päivittäin pelastaessaan ihmishenkiä sairaaloissamme ympäri maailmaa. Pakki sisältää kirurgisissa toimenpiteissä välttämättömät perusvälineet.
Liity heti

15 €:lla kuukaudessa

pystymme vuoden aikana:
 • Jakamaan seitsemän kestävää perhetelttaa, joihin viisihenkinen perhe mahtuu majoittumaan silloin, kun heillä ei ole muuta paikkaa mihin mennä. Teltta suojaa perheitä, jotka ovat menettäneet kotinsa luonnonkatastrofissa tai joutuvat pakenemaan taisteluita ja väkivaltaa.
Liity heti

35 €:lla kuukaudessa

pystymme vuoden aikana:
 • Hankkimaan 28 stetoskooppia. Stetoskooppi on yhä yksi yleisimpiä sairaanhoidon ammattilaisten työvälineitä. Stetoskoopilla tunnistetaan sydän- ja keuhko-oireita, jotka ovat yleisiä kriisialueilla ja pakolaisleireillä.
Liity heti

Huomioithan, että apumme käytetään aina sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Kuukausilahjoittajana tuet sairaanhoitoa siellä, missä sille on suurin tarve. Lahjoituksistamme 80% päätyy suoraan avustustyöhön. Rahankeräyslupa RA/2020/1543, saaja Lääkärit Ilman Rajoja ry (y-tunnus 2832010-2). Luvan myöntäjä: Poliisihallitus (1.12.2020). Kerätyt varat käytetään Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön kansainväliseen humanitaariseen avustustyöhön sekä yleishyödyllisiin toimintoihin. Ahvenanmaan keräyslupa ÅRL 2021/8617, saaja Lääkärit Ilman Rajoja ry (y-tunnus 2832010-2). Luvan myöntäjä: Ålands landskapsregering. Voimassa: 31.10.2022-31.12.2022.

Cookie Settings