Lahjoita

Toimi nyt ja lahjoita

Lääkärit Ilman Rajoja antaa sairaanhoitoa sodista, luonnonkatastrofeista ja epidemioista kärsiville ja ihmisille, joilla ei ole pääsyä terveydenhuollon piiriin. Sinun tuellasi menemme sinne, minne muut eivät mene ja annamme apua siellä, missä hätä on suurin.

Näin lahjoituksesi käytetään

 • 96 %

  lahjoituksistamme tulee kaltaisiltasi yksityisiltä henkilöiltä.

 • 80 %

  lahjoituksista menee ydintoimintaan.

 • 4 %

  lahjoituksista menee hallintokuluihin.

 • “Olen todella kiitollinen saatuani työskennellä niin pätevien ihmisten kanssa, etteivät he olleet valmiita luovuttamaan potilaan suhteen epätoivoisellakaan hetkellä. Sen sijaan he päättäväisesti jatkoivat työtään.”

  – Anestesian ja tehohoidon erikoislääkäri Kariantti Kallio
Afganistan

Khostissa sijaitsee vilkkain synnytyssairaalamme: ”Hei sisko! Minä pidän sinusta huolta”

Khostin synnytyssairaalamme suositota ei selitetä pelkästään laadukas hoito, vaan se, että se toimii naisilta naisille -periaattella: kaikki synnytysosastolla työskentelevät lääkärit ja kätilöt ovat naisia. He tervehtivät potilaita sanomalla ”Ay Zma Khory”, mikä tarkoittaa suomeksi ”hei siskoni”. Tervehdys on tapa kertoa potilaalle, että sinä olet minun siskoni ja minä pidän sinusta huolta.

Afganistan on yksi maailman vaarallisimmista maista synnyttää ja äitiyskuolleisuus on siellä suurta. Vastatakseen tarpeeseen perustimme vuonna 2021 Khostin kaupunkiin synnytyssairaalan, jossa nyt syntyy yli 2 000 vauvaa kuukaudessa.
Lue lisää työstämme Afganistanissa
Cookie Settings