Toimi nyt. Auta siellä, missä hätä on suurin.

Lahjoita ja autat kanssamme sodista, luonnonkatastrofeista ja epidemioista kärsiviä. Tehtävämme on pelastaa ihmishenkiä ja lievittää inhimillistä kärsimystä ympäri maailmaa. Kriisejä on monenlaisia. Yhteistä niille on, että ne tulevat yllättäen. Ilman tukeasi emme pystyisi pelastamaan sotavammapotilaita Jemenissä, torjumaan ebolaa Kongon demokraattisessa tasavallassa tai pääsemään nopeasti paikalle, kun luonnonmullistus on saanut terveydenhuoltojärjestelmän polvilleen.

Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön työ ei olisi mahdollista ilman kaltaisiasi yksittäisiä ihmisiä. Riippumattomuutemme ja puolueettomuutemme turvaamiseksi 96 prosenttia varoistamme tulee yksityisinä lahjoituksina.

Mitä avullasi saadaan?

22 eurolla rokotamme sata lasta tuhkarokkoa vastaan

50 eurolla saamme jäykkäkouristusrokotteen sadalle odottavalle äidille

140 eurolla tarjoamme 60 hyttysverkkoa malarian ennaltaehkäisemiseksi

300 eurolla varmistamme välineet 40 turvalliseen synnytykseen

Lahjoitustavat

Tällä hetkellä voit tukea tekemällä tilisiirron tai tekstiviestilahjoituksen sekä lahjoittaa yrityksenä. Kehitämme parhaillaan myös uusia lahjoitustapoja.

Tekstiviesti

Lahjoita

  • 5 euroa – lähetä viesti LÄÄKÄRIT5 numeroon 16155
  • 10 euroa – lähetä viesti LÄÄKÄRIT10 numeroon 16155
  • 20 euroa – lähetä viesti LÄÄKÄRIT20 numeroon 16155

Tilisiirto

IBAN-tilinumero: FI09 3131 1001 8388 73
BIC: HANDFIHH
Saaja: Lääkärit Ilman Rajoja ry
Kirjoita viestikenttään yhteystietosi, jos haluat kuulla meistä lisää.

Yritykset ja yhteisöt

Yrityslahjoittajana saat käyttöösi paketin, jolla voit kertoa tuestasi henkilöstölle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Kiinnostuitko? Kysy lisää: varainhankintapäällikkö Samuli Tarvainen, samuli.tarvainen@laakaritilmanrajoja.fi, puh. 044 746 5468.

Kumppanimme

Lämmin kiitos yhteistyökumppaneillemme, jotka auttavat meitä pelastamaan henkiä ja lievittämään kärsimystä ympäri maailman. Työmme ei olisi mahdollista ilman tukijoitamme.

Avance Attorneys on tukenut Suomen toimistoa alusta asti. Avance tarjoaa järjestölle pro bono -neuvontaa oikeudellisissa kysymyksissä. Lisäksi asianajotoimisto on tukenut lahjoituksin avustustyötämme usean vuoden ajan.

Kinnarps suunnitteli uuden Helsingin toimiston sisustuksen ja lahjoitti huonekalut.

Kiitämme kumppaneitamme!

Rahankeräyslupa RA/2018/992, saaja Lääkärit Ilman Rajoja ry (y-tunnus 2832010-2), voimassa 29.10.2018–28.10.2019 koko Suomen alueella pl. Ahvenanmaa. Kerätyt varat käytetään vuosien 2018–2020 aikana MSF:n maailmanlaajuiseen avustustyöhön, humanitaariseen apuun ja sairaanhoitoon sekä humanitaarisista tarpeista ja kriiseistä tiedottamiseen. Luvan myöntäjä: Poliisihallitus (29.10.2018).

Rahankeräyslupa kokonaisuudessaan: Lääkärit Ilman Rajoja ry, RA-2018-992.

Tutustu englanniksi vuoden 2017 kansainväliseen talousraporttiin ja siihen, miten varat käytettiin ja mitä niillä saatiin.

Näin tunnistat luotettavan rahankeräyksen

Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön nimissä yritetään toisinaan huijata rahaa yksityishenkilöiltä. Tunnistat luotettavan keräyksen Poliisihallituksen myöntämästä rahankeräysluvasta.

Rahankeräysten toimeenpanossa Lääkärit Ilman Rajoja noudattaa seuraavia periaatteita:

  • Keräyksen yhteydessä ilmoitamme aina rahankeräysluvan tiedot ja rahankeräystilin numeron.
  • Pyydämme lahjoitukset aina rahankeräystilille joko suoraan tai käyttämämme tekstiviestilahjoituspalvelun kautta.
  • Emme käsittele ollenkaan käteistä rahaa.
  • Lahjoitusta ei tule koskaan tehdä yksityishenkilölle vaan Lääkärit Ilman Rajoja -järjestölle. Avustustyöntekijöitämme on ohjeistettu hätätapauksissa ottamaan yhteyttä lähitoimistoon, jossa he saavat tarvittavan tuen.

Jos epäröit keräyksen aitoutta tai epäilet tulleesi huijauksen uhriksi, otathan meihin yhteyttä.