Yritysyhteistyöhön

Tule mukaan yritysyhteistyöhön

Sinun avullasi on työllemme suuri merkitys.

Sanoista tekoihin

Oletteko yrityksessäsi pohtineet miten toteutatte vastuullisuusasioita käytännössä? Näkyvätkö ne jo yhteisinä arvoina ja konkreettisina tekoina sitoutuneen henkilöstön kanssa? Humanitaarisen Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön kautta yrityksesi pääsee toteuttamaan sosiaalista vastuuta ja antamaan tärkeän panoksen merkitykselliseen työhön.

Hoitaja pitelee vastasyntynyttä pukeutuneena huiviin kulttuurin edellyttämällä tavalla.

Osallistu Joulun toivelahja -keräykseen!

Tule mukaan auttamaan Afganistanin äitejä ja lapsia antamalla pienelle vauvalle joulun tärkeimmän toivelahjan – oman äidin turvallinen syli.

Lahjoittamalla Joulun toivelahja -keräykseemme yrityksesi auttaa niitä vauvoja ja synnyttäviä äitejä, jotka joutuvat pelkäämään henkensä puolesta Afganistanin levottoman tilanteen ja puuttellisen sairaanhoidon vuoksi.Yrityksesi joululahjalla on suuri merkitys – tule mukaan!
Lue lisää Joulun toivelahja -keräyksestä!

Lääkärit Ilman Rajoja on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut avustusjärjestö. Tavoitteemme on toimia aina ja kaikkialla potilaan parhaaksi. Autamme jo lähes 80 maassa yli 65 000 työhönsä sitoutuneen avustustyöntekijän ja muun henkilöstön voimin. Olemme vieneet apua maailmalle luotettavasti jo 50 vuotta.

Vuonna 2018 avatun Suomen toimiston tehtävänä on tukea kansainvälistä avustustyötä ja tuoda unohdetut potilaat suomalaisten tietoisuuteen. Suomalainen erikoissairaanhoito on tunnetusti maailman huippua. Tälläkin hetkellä suomalaisia avustustyöntekijöitä lääkäreistä henkilöstöhallinnan ammattilaisiin on viemässä apua sinne, missä hätä on suurin.

Yli 95 prosenttia varoistamme tulee yksityisiltä ihmisiltä. Kaltaistenne yritysten ja muiden yksityisten lahjoittajien tuella voimme toimia riippumattomasti, neutraalisti ja puolueettomasti ilman poliittista painetta.

Sinun apusi on meille tärkeää

Olemme koonneet tähän yrityksellesi muutamia helppoja tapoja tulla mukaan. Myös yritykseltäsi tulevat ideat ovat erittäin tervetulleita. Ota rohkeasti yhteyttä. Tehdään yhdessä hyvää!

 1. Voit tehdä heti kertalahjoituksen, joka käytetään siellä, missä hätä on suurin. Kun katastrofi tai kriisi iskee, apu on saatava perille nopeasti. Kertalahjoituksesi muuttuu nopeasti lääkkeiksi, sidetarpeiksi ja leikkausvälineiksi ja henkilökunnaksi kriisialueille kaikkialle maailmaan. Tee lahjoitus.
 2. Voit tehdä lahjoituksen haluamaasi kohteeseen. Hoidamme potilaita sadoissa projekteissa ympäri maailmaa. Onko yritykselläsi toimintaa esimerkiksi Etelä-Afrikassa, Intiassa tai Brasiliassa, vai oletteko muuten kiinnostuneita tukemaan tiettyä maata tai siellä olevaa avustuskohdetta? Tarjoamalla tukeasi haluamallesi projektille olet entistä lähempänä avustustyötämme ja pääset seuraamaan työmme etenemistä raportista, jonka lähetämme yrityksellesi 1–2 kertaa vuodessa. Voit käyttää saamaasi tietoa edistämään yrityksesi sosiaalista vastuuta niin talon sisällä kuin ulkoisessakin viestinnässä. Ole meihin yhteydessä. Kerromme mielellämme lisää.
Here is displayed interactive form 434791534

Viedäänkö yritysvastuu yhdessä käytäntöön? Ota yhteyttä!

Onko sinulla idea yhteistyöstä, jota haluaisit pallotella? Haluaisitko kysyä käytännön vinkkejä yritysvastuullisuuden toteuttamiseen? Voit soittaa avainasiakasvastaavallemme Armi Soodille toimistoaikoina numeroon 044 491 6260 tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen armi.sood (a) helsinki.msf.org. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella.

Tule yrityskumppaniksi

Yhteistyössä vastuullisen ja toiminnaltaan läpinäkyvän järjestön kanssa linkität oman brändisi ja yrityksesi arvopohjan toimintaan, joka tuo yrityksellesi kilpailuetua ja edelläkävijyyttä markkinoilla. Haluatko sitoutua pitkäjänteiseen toimintaan kanssamme? Se voi olla vaikkapa säännöllinen kuukausilahjoitus tai pro bono -kumppanuus. Yrityskumppanina saat näkyvyyttä sivustollamme sekä omissa sisäisissä ja ulkoisissa kanavissanne.

 1. Aloita kuukausilahjoitus. Kuukausilahjoitus on tehokas tapa tukea työtämme pitkäjänteisesti. Epidemiat ja pandemiat, sodat ja kriisit saattavat ajaa koko maan tai alueen terveydenhoitojärjestelmän alas. Kun sairaalat ja ensiapuklinikat täyttyvät potilaista ja lääkkeistä sekä muista tarvikkeista on pulaa, on toimittava nopeasti. Kuukausilahjoituksesi avulla olemme aina valmiina, mitä tahansa tapahtuukin. Kuukausilahjoitus ohjataan aina niihin kohteisiin, joissa apua kipeimmin tarvitaan. Jos kiinnostuit, ota meihin yhteyttä.
 2. Pro bono -avustaminen on toiminnallemme erittäin arvokasta. Sen turvin voimme auttaa lahjoittajiamme, kehittää toimintaamme ja oppia. Haluatko lahjoittaa aikaasi, työpanosta tai asiantuntemusta vastikkeetta, esimerkiksi tarjoamalla juridista apua testamenttilahjoituksia varten? Ole meihin yhteydessä niin viedään asiaa yhdessä eteenpäin.

Näissä projekteissa tarvitsemme apuasi juuri nyt

Hoitaja pitelee vastasyntynyttä pukeutuneena huiviin kulttuurin edellyttämällä tavalla.

Joulun toivelahja – äidin turvallinen syli

Afganistan on yksi maailman vaarallisimmista maista synnyttää ja äitiyskuolleisuus on siellä suurta. Tekemällä joululahjoituksen tuette suoraan niitä vauvoja ja synnyttäviä äitejä, jotka joutuvat pelkäämään henkensä puolesta Afganistanin levottoman tilanteen ja puuttellisen sairaanhoidon vuoksi.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Kiinnostaako teitä lahjoitus tiettyyn kohteeseen? Kuukausilahjoitus? Löydetään yhdessä sopivin yhteistyön muoto!

 • Yhteyshenkilön yhteystiedot

Me käytämme tukesi hyvin

Lääkärit Ilman Rajoja julkaisee vuosittain kansainväliset tilinpäätös- ja toimintaraportit sisältäen yksityiskohtaiset tiedot maista, joissa toimimme. Taloudellisen tiedon ja operatiivisen toiminnan lisäksi tutustut samalla toimintavuotemme suurimpiin haasteisiin maailmalla.


Voit tutustua myös Suomen toimiston tilinpäätökseen ja toimintakertomukseen.

Kiitos luottamuksestasi

Yrityksesi lahjoituksella saamme paljon hyvää yhdessä aikaan. Valitse yrityksellesi paras summa olla mukana.

Alle 1000 euroa

Alle 1000 euron lahjoituksella yrityksesi saa
 • Diplomin, jossa kiitämme yritystäsi arvokkaasta lahjasta
 • Uutisia ilman rajoja, jossa suomalaiset lääkärit, sairaanhoitajat ja asiantuntijat kertovat työstään maailmalla
 • Yrityksesi nimen Lääkärit Ilman Rajoja -verkkosivulle
Lahjoita

Yli 1000 euroa

Yli 1000 euron lahjoituksella yrityksesi saa
 • Diplomin, jossa kiitämme yritystäsi arvokkaasta lahjasta
 • Uutisia ilman rajoja, jossa suomalaiset lääkärit, sairaanhoitajat ja asiantuntijat kertovat työstään maailmalla
 • Yrityksesi nimen ja logon Lääkärit Ilman Rajoja -verkkosivulle sitaatin kera
 • Sosiaalisen median materiaalipaketin, joiden avulla voit kertoa yrityksesi hyvästä työstä
Lahjoita

Yli 10 000 euroa

Yli 10 000 euron lahjoituksella yrityksesi saa
 • Diplomin, jossa kiitämme yritystäsi arvokkaasta lahjasta
 • Uutisia ilman rajoja, jossa suomalaiset lääkärit, sairaanhoitajat ja asiantuntijat kertovat työstään maailmalla
 • Yrityksesi nimen ja logon Lääkärit Ilman Rajoja -verkkosivulle sitaatin kera
 • Sosiaalisen median materiaalipaketin, joiden avulla voit kertoa yrityksesi hyvästä työstä
 • Avustustyöntekijän sidosryhmätapaamiseen
 • Osallistua vierailulle operaatiokeskukseemme Brysseliin
Lahjoita

Kiitos tukijoillemme

Avance Attorneys on tukenut Suomen toimistoa alusta asti

”Asianajotyön mukana tulee velvollisuus toimia yhteisen edun hyväksi. Avance tukee työllään voittoa tavoittelemattomia organisaatioita ja osallistuu erilaisiin yhteistyöprojekteihin, joiden avuksi voimme tarjota juridista osaamistamme. Tärkeä osa tätä toimintaamme on työ pro bono -kumppaneidemme kanssa, jotka pyrkivät saamaan aikaan positiivisen vaikutuksen ympäröivässä maailmassa ja yhteiskunnassa. Lääkärit Ilman Rajoja on meille arvokas yhteistyökumppani. Tukemalla heidän toimintaansa oikeudellisella neuvonannollamme voimme konkreettisesti edistää järjestön päämäärien saavuttamista niin Suomessa kuin kansainvälisesti.”

Christoffer Charpentier

Osakas Avance Asianajotoimisto Oy

Sanna Kaistinen Vanhempi

yhtiökumppani Avance Asianajotoimisto Oy

Valmetin henkilökunta valitsi joululahjoituksen kohteeksi Lääkärit Ilman Rajoja

“Valmetin vuotuinen joululahjoitus on osa kestävän kehityksen agendaamme. Joka vuosi henkilöstömme äänestää lahjoituskohdetta, ja tänä vuonna tuki menee Lääkärit Ilman Rajoja -järjestölle. Olen erittäin tyytyväinen valintaan, sillä Lääkärit Ilman Rajoja tekee tärkeää työtä kriisi- ja katastrofialueiden ihmisten hyväksi.”

Laura Puustjärvi

Kestävän kehityksen johtaja Valmet

Kinnarps tukee kalustein

“Lahjoituksen avulla voimme antaa apua sinne, missä sitä eniten tarvitaan ja toimia yhteisvastuullisesti sekä yrityksemme arvojen mukaisesti.”

Henrik Slotte

Toimitusjohtaja Kinnarps Oy

Amidens Oy
Botnia Radiologipalvelu Oy
CBT Consulting Oy
Dochill Oy
Hammaslaboratorio Hamtek Oy
Hammaslääkäri Sanna Eilu Oy
Hammaslääkäripalvelu Hymyn Paikka Oy
Imatran Lääkäriasema Oy
JSuvilehto Oy
KL-Diagnostiikka Oy
Kuljetusliike E. Nousiainen Oy
Kuljetusliike Rossi Oy
Lisatrans Oy
Lääkäripalvelut Korkee Oy

Mieka Oy
Modulight Oy
Naantalin Satama Oy
Oy L. Simons Transport Ab
Primaari Oy
Pätevä Consulting Oy
Saari-Kemppainen Oy
Sairaala KL Oy
Satucon Oy
Sydänterveys PK Oy
Taipuva Consulting Oy
Täsmä Group Oy
Untamala Dental Oy
Ydinasia Oy

Cookie Settings