Yritysyhteistyöhön

Tule mukaan yritysyhteistyöhön

Sinun avullasi on työllemme suuri merkitys.

Sanoista tekoihin

Oletteko yrityksessäsi pohtineet miten toteutatte vastuullisuusasioita käytännössä? Näkyvätkö ne jo yhteisinä arvoina ja konkreettisina tekoina sitoutuneen henkilöstön kanssa? Humanitaarisen Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön kautta yrityksesi pääsee toteuttamaan sosiaalista vastuuta ja antamaan tärkeän panoksen merkitykselliseen työhön.

Helppoja tapoja tulla mukaan

Olemme koonneet tähän muutamia esimerkkejä helposta yritysyhteistyöstä. Myös yritykseltäsi tulevat ideat ovat erittäin tervetulleita. Ota rohkeasti yhteyttä. Tehdään yhdessä hyvää!

 1. Voit tehdä heti kertalahjoituksen, joka käytetään siellä, missä hätä on suurin. Kun katastrofi tai kriisi iskee, apu on saatava perille nopeasti. Kertalahjoituksesi muuttuu nopeasti lääkkeiksi, sidetarpeiksi ja leikkausvälineiksi ja henkilökunnaksi kriisialueille kaikkialle maailmaan. Tee lahjoitus.
 2. Voit tehdä lahjoituksen haluamaasi kohteeseen. Hoidamme potilaita sadoissa projekteissa ympäri maailmaa. Onko yritykselläsi toimintaa esimerkiksi Etelä-Afrikassa, Intiassa tai Brasiliassa, vai oletteko muuten kiinnostuneita tukemaan tiettyä maata tai siellä olevaa avustuskohdetta? Tarjoamalla tukeasi haluamallesi projektille olet entistä lähempänä avustustyötämme ja pääset seuraamaan työmme etenemistä raportista, jonka lähetämme yrityksellesi 1–2 kertaa vuodessa. Voit käyttää saamaasi tietoa edistämään yrityksesi sosiaalista vastuuta niin talon sisällä kuin ulkoisessakin viestinnässä. Ole meihin yhteydessä. Kerromme mielellämme lisää.

Tule yrityskumppaniksi

Yhteistyössä vastuullisen ja toiminnaltaan läpinäkyvän järjestön kanssa linkität oman brändisi ja yrityksesi arvopohjan toimintaan, joka tuo yrityksellesi kilpailuetua ja edelläkävijyyttä markkinoilla. Haluatko sitoutua pitkäjänteiseen toimintaan kanssamme? Se voi olla vaikkapa säännöllinen kuukausilahjoitus tai pro bono -kumppanuus. Yrityskumppanina saat näkyvyyttä sivustollamme sekä omissa sisäisissä ja ulkoisissa kanavissanne.

 1. Aloita kuukausilahjoitus. Kuukausilahjoitus on tehokas tapa tukea työtämme pitkäjänteisesti. Epidemiat ja pandemiat, sodat ja kriisit saattavat ajaa koko maan tai alueen terveydenhoitojärjestelmän alas. Kun sairaalat ja ensiapuklinikat täyttyvät potilaista ja lääkkeistä sekä muista tarvikkeista on pulaa, on toimittava nopeasti. Kuukausilahjoituksesi avulla olemme aina valmiina, mitä tahansa tapahtuukin. Kuukausilahjoitus ohjataan aina niihin kohteisiin, joissa apua kipeimmin tarvitaan. Jos kiinnostuit, ota meihin yhteyttä.
 2. Pro bono -avustaminen on toiminnallemme erittäin arvokasta. Sen turvin voimme auttaa lahjoittajiamme, kehittää toimintaamme ja oppia. Haluatko lahjoittaa aikaasi, työpanosta tai asiantuntemusta vastikkeetta, esimerkiksi tarjoamalla juridista apua testamenttilahjoituksia varten? Ole meihin yhteydessä niin viedään asiaa yhdessä eteenpäin.

Tuki säätiöiltä on työllemme tärkeää

Humanitaarisen avun tarve maailmassa on nyt suurempi kuin koskaan. Teemme jatkuvaa työtä potilaan hoidon parantamiseksi etenkin koulutuksen, uusien innovaatioiden ja koko lääketieteellistä kenttää hyödyntävien tutkimusten avulla. Tunnistamme ilmastonmuutoksen ja ympäristön pilaantumisen vaikutukset ihmisten terveyteen ja olemme sitoutuneet puolittamaan hiilijalanjäljen vuoteen 2030 mennessä.  

Säätiönne tuella pystymme varmistamaan vakaan ja ennustettavan avun työllemme. Vuosien 2022–2023 painopisteemme säätiöyhteistyössä:  

 • Maailmanlaajuinen sairaanhoito siellä missä hätä on suurin. Se on työmme ydin. 
 • Naiset ja lapset. He tarvitsevat erityistä hoitoa katastrofien, kriisien ja epidemioiden keskellä. Keskitämme hoitoa alueille, joissa äitiyskuolleisuus on suuri ja mahdollisuudet turvalliseen synnytykseen sekä lasten sairauksien tai aliravitsemuksen hoitamiseen ovat vaikeita.  
 • Koulutus. Jatkuva oppiminen ja terveydenhuollon henkilöstön pätevyyden vahvistaminen parantaa sairaanhoidon laatua, tehokkuutta ja resursseja. Teemme yhteistyötä arvostettujen yliopistojen kanssa.  
 • Innovaatiot. Kehitämme ja toteutamme kymmeniä uusia terveysinnovaatioita potilaan hoidon parantamiseksi yhteistyössä viranomaisten, kumppaneiden ja asiantuntijoiden kanssa.  
 • Lääketieteellinen tutkimus. Teemme arvokasta kokemukseen perustuvaa lääketieteellistä tutkimusta, josta on merkittävää hyötyä koko lääketieteen kentälle. 

Lataa säätiöesite:

Viedäänkö yritysvastuu yhdessä käytäntöön? Ota yhteyttä!

Yrityksenne tuella on korvaamaton merkitys työllemme.

Jos haluat keskustella eri tavoista miten yrityksenne voi auttaa, olethan lahjoittajapalveluumme yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Lahjoittajapalvelu vastaa numerossa 044 741 2000 arkisin klo 10–14.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@laakaritilmanrajoja.fi.

 

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières, MSF) on maailman suurin itsenäinen sairaanhoitoon erikoistunut avustusjärjestö

 

Olemme jo 50 vuotta hoitaneet potilaita aseellisten konfliktien ja epidemioiden keskellä, auttaneet luonnonkatastrofien jalkoihin jääneitä ihmisiä ja heitä, jotka eivät muista syistä ole päässeet terveydenhuollon piiriin.  

Vuonna 2018 avatun Suomen toimiston tehtävänä on tukea kansainvälistä avustustyötä ja tuoda unohdetut potilaat suomalaisten tietoisuuteen. Suomalainen erikoissairaanhoito on tunnetusti maailman huippua. Tälläkin hetkellä suomalaisia avustustyöntekijöitä lääkäreistä henkilöstöhallinnan ammattilaisiin on viemässä apua sinne, missä hätä on suurin.

Yli 95 prosenttia varoistamme tulee yksityisiltä ihmisiltä. Kaltaistenne yritysten, säätiöiden ja muiden yksityisten lahjoittajien tuella voimme toimia riippumattomasti, neutraalisti ja puolueettomasti ilman poliittista painetta.

Näissä projekteissa tarvitsemme apuasi juuri nyt

Me käytämme tukesi hyvin

 • 97 %

  lahjoituksistamme tulee kaltaisiltasi yksityisiltä henkilöiltä.

 • 81 %

  lahjoituksista menee ydintoimintaan.

 • 4 %

  lahjoituksista menee hallintokuluihin.

Lääkärit Ilman Rajoja julkaisee vuosittain kansainväliset tilinpäätös- ja toimintaraportit sisältäen yksityiskohtaiset tiedot maista, joissa toimimme. Taloudellisen tiedon ja operatiivisen toiminnan lisäksi tutustut samalla toimintavuotemme suurimpiin haasteisiin maailmalla. Voit tutustua myös Suomen toimiston tilinpäätökseen ja toimintakertomukseen.


Kiitos tukijoillemme

Avance Attorneys on tukenut Suomen toimistoa alusta asti

”Asianajotyön mukana tulee velvollisuus toimia yhteisen edun hyväksi. Avance tukee työllään voittoa tavoittelemattomia organisaatioita ja osallistuu erilaisiin yhteistyöprojekteihin, joiden avuksi voimme tarjota juridista osaamistamme. Tärkeä osa tätä toimintaamme on työ pro bono -kumppaneidemme kanssa, jotka pyrkivät saamaan aikaan positiivisen vaikutuksen ympäröivässä maailmassa ja yhteiskunnassa. Lääkärit Ilman Rajoja on meille arvokas yhteistyökumppani. Tukemalla heidän toimintaansa oikeudellisella neuvonannollamme voimme konkreettisesti edistää järjestön päämäärien saavuttamista niin Suomessa kuin kansainvälisesti.”

Christoffer Charpentier

Osakas Avance Asianajotoimisto Oy

Lammin Säästöpankki on tukenut toimintaamme jo useana vuonna

Lammin Säästöpankki jakaa vuosittain voittovaroistaan vastuullisuuslahjoituksia paikallisille ja kansainvälisille toimijoille. Lahjoituskohteiden valintaa ohjaa pankin omat arvot ja vastuulliset teemat. Vuoden 2023 teemoja ovat mm. lapset ja nuoret, hyvinvointi ja mielenterveys sekä kansainvälinen avustustyö. Pankki on jo useana vuonna valinnut sairaanhoitoon erikoistuneen Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön Hyviä tekoja -kampanjansa yhdeksi avustuskohteeksi.  

 

Kannamme edelleen huolta sodan aiheuttamasta järkyttävästä tilanteesta Ukrainassa ja monissa muissa sotaa käyvissä maissa, joissa usein heikommassa asemassa olevat, kuten pienet lapset, jäävät sodan jalkoihin. He tarvitsevat sairaanhoitoa sekä apua mielen haavoihin vielä pitkään sodan loputtua. Yhdeksi avustuskohteeksi olemme valinneet vastuullisen Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön, joka turvaa lääkinnällisen avun perille pääsyn ja hoidon siellä missä hätä on suurin.” 

Lauri Kalpala

Toimitusjohtaja Lammin Säästöpankki  

Medipulssi on Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön pitkäaikainen kumppani

Vuonna 2016 perustettu Medipulssi avasi ensimmäisen lääkäriasemansa Helsinkiin Malmille vuonna 2020. Medipulssille on alusta saakka ollut selvää vahva sitoutuminen sosiaaliseen vastuuseen ja arvoihin: “Haluamme laittaa kiertämään sen hyvän, mitä olemme itse yhteiskunnalta saaneet. Pyrimme mm. tukemaan haavoittuvassa asemassa olevia ryhmiä ja siksi pitkäkestoinen kumppanuus maailmanlaajuisen, sairaanhoitoon keskittyvän Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön kanssa on meille tärkeää. Yhdessä autamme siellä missä hätä on suurin.”

Valmetin henkilökunta valitsi joululahjoituksen kohteeksi Lääkärit Ilman Rajoja

“Valmetin vuotuinen joululahjoitus on osa kestävän kehityksen agendaamme. Joka vuosi henkilöstömme äänestää lahjoituskohdetta, ja tänä vuonna tuki menee Lääkärit Ilman Rajoja -järjestölle. Olen erittäin tyytyväinen valintaan, sillä Lääkärit Ilman Rajoja tekee tärkeää työtä kriisi- ja katastrofialueiden ihmisten hyväksi.”

Laura Puustjärvi

Kestävän kehityksen johtaja Valmet

Kinnarps tukee kalustein

“Lahjoituksen avulla voimme antaa apua sinne, missä sitä eniten tarvitaan ja toimia yhteisvastuullisesti sekä yrityksemme arvojen mukaisesti.”

Henrik Slotte

Toimitusjohtaja Kinnarps Oy

Kiitos joulun 2023 yritystukijoillemme

Aatos Media

Accenture Oy

AH Dental Oy

Ailecon Oy

Ajantasalla Oy

Ajan Hammas Oy

AJ-TOOLS OY

Aila Airo Kauneuspalvelut Ky

Aino Landscaping Oy

Aistii Oy

Alajärven apteekki

Altitude Innovations Oy

Ampersand Design Oy

Amplit Oy

Anident Oy

Anna Gokkoeva Tmi

Aprisol Oy

Archtours

Arkkitehtitoimisto Forssi Oy

Arkkitehtitoimisto Minkkinen Oy

Asianajotoimisto Juha Santikko

Asianajotoimisto Roihu Oy

Asianajotoimisto Waselius & Wist Oy

Aspicore Oy

A Star Sub Oy

Aurexel Consulting Oy

Avance Asianajotoimisto Oy

BCI Business Coaching Institute

Binaku Eristys Oy

B-Plan Distribution

Brandkin Marketing Communications Finland

Cadmatic Oy

Caravan Erälaukko Oy

Carl Stahl Oy

Catering Rukola Oy

CatVet Kissaklinikka Oy

CBT Consulting Oy

Cedcon Oy

Celltech Oy

Celltech Solutions Oy

CoHumans Oy

Custom automation Oy

Daisy Heart Oy

Destaclean Oy

Devikone Oy

Digiland Oy

Dihtor Oy

Dochill Oy

dSign Oy

Dynamo Närpes

ED-Design Oy

Elcogen OY

Elenium Oy

Ell Pia Hjerppe

Eläinklinikka Oiva Oy

Eläinlääkäri Sini Saramies

Eläinlääkäri Susanna Häkkä

Enne Consulting Oy

Envor Group Oy

Everykaikki Ry

Faneerin kiinteistöt Oy

FAP Automation

FEMMA Planning Oy

Finfocus Instruments Oy

Firma E.J.W. Oy

Futurice Oy

Gispo Globex Oy

Good Tribe Oy

Gotonas Oy

Grey Swan Oy

Gynexpert Oy

Hammaslääkäri Sanna Eilu Oy

Hannes Snellman Attorneys Ltd

Harjavallan apteekki

Harmaasävy Oy

Helin matkatoimisto Oy

Helsingin Hautaushuolto

HighGain Oy

Hoiwa Oy

Immutible Oy

Indalgo

Inland Film Company Oy

Intelligent Solution Finland Oy

Interpars Oy

Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry

Isännöintikeskus Sydän-Satakunta Oy

Jasminsofi Oy

Jeppo Kraft Andelslag

J&J Sprinkler Oy

Jämsän Toimistovaruste Oy

Joen Tilintarkastajat Oy

Johan Lundberg Oy

JSuvilehto Oy

JT-Line Oy

Juju Works Oy

Juvatec Oy

Kaivumestarit Oy

KajaPro Oy

Kanteleen Voima Oy

Kansan Sivistystyön Liitto KSL ry

Kauhax Oy

Keravan tanssiopiston kannatusyhdistys ry

Kidia Oy

Kieliasiantuntijat ry

Kineo Interactive Oy

Kirpputori Ilona

KNF-Laboratoriot Oy

Kokkoselän Rakentajat Oy

Kokousmylly Oy

Komerco Oy

Konepalvelu H Tahvanainen Oy

Kronoby Elverk Ab

KruCom Oy

Kuljetusliike Rossi Oy

Kuntien Tiera Oy

Kustannus Oy Duodecim

Kuukasjärvi Oy Insinööritoimisto

Kuvatohtori Oy

Laaksojen Rauta Oy

Lakiasiaintoimisto Kaulo & Partners Oy

Lammin Säästöpankki

Laservuori Oy

LC PARTNERS OY

L-Force Oy

Lifehair Oy

LIIKE Oy Arkkitehtistudio

Linjassa Oy

Luovaus Arkkitehdit Oy

LVI-Kartoitus Westerholm Oy

LVI-toimisto J.Tasklinen Oy

Länsi-Vantaan Eläinklinikka

Lääkärikeskus Karhulinna Oy

Maalausliike P. Viiliäinen Oy

Maaseututilit Oy

Maija Hurme Illustration

Manage Me Oy

Masspap Oy

Mattogalleria Pazyryk Mediaid Oy

Medanets Oy

MediJoy Oy

Mieka Oy

Miilux Oy

Millstream Oy

Miltton Group

MJHouse Oy

Mr Media Oy Ab

N Consult Oy

N1digital Oy

Net-Foodlab Oy

Njavvi OneClinic Oy

Oulun Tilitoimi Oy

Oy Arbonaut Ltd

Oy Euro-Tyres Finland Ltd

Oy Identcard Ab

Oy Karja & Ko Ab

Palvelutuotanto Prolin Oy

Pätevä Consulting Oy

Patologipalvelu Parkkinen Oy

Peaknet Oy

Pellon Group Oy

Pemarstock Oy

Pentagon Design Oy

Pinesker Marketing Oy

Pistola Barber Oy

Planproof Oy

Porin Puukaluste Oy

Primaari Oy

Primulator Oy

Prominda Revolution Oy

Pro-Stories Oy

PsychoMedical Consultation MTT Oy

Pupulandia Oy

Pytinki-kuoroyhdistys ry

Pyöräpojat Oy Marko Mutka

Pähkinänsärkijä Oy

Päivi Kallioniemi

Pätevä Consulting Oy

Rami`s Auto Oy

Ratinan Terveys Oy

Raussin Energia Oy

Ravintola Uuden Seurahuoneen Hugo Oy

Real Clean Finland Oy

Rettig Capital Oy Ab

Revanssi Oy

Räikiä Oy

Saari-Kemppainen Oy

Saimaan Optiikka Oy

Saimaan Vesi- ja Ympäristötutkimus Oy

Salaojitus Leppinen Oy

Salon Kone ja Rauta Oy

Sapfograf Oy

Sarah Consulting Oy

Satucon Oy

Satusepeli Oy

Seclan Oy

Seinäjoki Festivals Oy

Seiskatilit Oy

Sievin Savi Oy

Silmälääkäripalvelu Bella s Best Oy

Siriussilta Oy

Siskokullat Oy

Sisustusarkkitehdit Gullstén & Inkinen Oy

Smilecatering Oy

Sofecta Oy

Sokkeli Oy

Spinverse Oy

SS-Teracon Oy

Steripolar Oy

Studio Torkkeli Oy

Sunwall Houses Oy

Suomen bhangrayhdistys ry

Suomen Hammaslääkäriliitto ry

Suomen Kirjailijaliitto Ry

Suomen kirjastoseura ry

Suomen Louhintakonsultit Oy

Suomen Tiemainonta Oy

Svenska Teatern

Sähköinsinööritoimisto Marco Mäenpää Oy

Sähköinsinööritoimisto Oy Niemistö

Sähköinsinööritoimisto Seppo Räsänen Oy

Sähkötiimi ILOy

Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry

Taipuva Consulting Oy

Tampereen Biohammaslääkärit Oy

Tapahtuman vesi Oy

Tapio Oy

Tehy ry

Teollisen yhteistyön rahasto Oy

Tervet Oy

Terveyden Tuottajat Oy

Terveystalo Oyj

The Hilltop Holding Oy

Tilausliikenne Raasepori Oy

Tilipalvelu Koponen Oy

Tilitoimisto Peltokangas Oy

Tilitoimisto Wanha Werstas Oy

TJT-Kaluste Oy

Tmi Kom, Kuormalavojen osto ja myynti

Tmi Pandoworks

Tmi Salla Lehtipuu

Tohtoritalli Oy

TONISCO System Oy

Top Sun Oy

Topframe Ky

Traficon Oy

Transsinkko Oy

Trendi Fitness Oy

Trideco Oy

Trio Lighting Scandinavia Oy

Tuoda Oy

TuoHammas Oy

Tuomo Heino Oy

Tuunanen Capital Oy

Tyrsky-Konsultointi Oy

Ulappa Media Oy

Untamala Dental Oy

Valpuri Kerttula Oy

Verutum Oy

VILD Music Oy

Viestimaa Oy

Vuokraava Oy

Vurm Ab Oy

WB Solutions Finland Oy

White Hat Oy

Wire Henkilöstöpalvelut Oy

Wunderdog Oy

Ydinasia Oy


Cookie Settings