Lääkärit Ilman Rajoja -hoitoakatemia vie korkeatasoisen lääketieteellisen koulutuksen kriisialueille

© Mohammed Sanabani/MSF
Hoitaja Rebeca Sia Lahai työskentelee hoitoakatemiassa ja ohjeistaa opiskelijoita.

Hoitoakatemiassa koulutamme terveydenhuollon henkilökuntaa alueilla, joissa koulutettuja työntekijöitä on liian vähän. Kun lahjoitat hoitoakatemian työhön, yrityksesi on tekemässä pitkäjänteistä muutosta. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa yhteisöään vielä senkin jälkeen, kun Lääkärit Ilman Rajoja -projekti on päättynyt.

Yli 90 prosenttia työntekijöistämme on palkattu paikallisesti alueilta, joilla autamme. Voidaksemme tarjota laadukasta hoitoa potilaillemme korkeiden standardiemme ja protokollamme mukaisesti investoimme työntekijöidemme koulutukseen hoitoakatemian kautta.

Hoitoakatemia perustettiin vuonna 2017 parantamaan tarjoamamme hoidon laatua ja vahvistamaan paikallista terveysjärjestelmää alueilla, joissa koulutettua henkilökuntaa on vain vähän saatavilla. Se toimii yhteistyössä paikallisten terveysviranomaisten-, ministeriöiden ja -koulujen kanssa.

Tällä hetkellä hoitoakatemia tarjoaa koulutusta useassa Saharan eteläpuolisen Afrikan maassa. Tarjottu koulutus on käytännönläheistä ja sisältää sekä teoreettista että käytännön ohjausta ja mentorointia. Voit lukea hoitoakatemian työstä lisää täältä.

Katso video hoitoakatemian työstä

Jaa sosiaalisessa mediassa:
Cookie Settings