Kuukausilahjoittajaksi

Kun katastrofi iskee, meidän tulee olla jo paikalla.

Kun sota, epidemia tai luonnonkatastrofi on saanut terveydenhuoltojärjestelmän polvilleen, meidän työmme alkaa. Kuukausilahjoittajana autat kriisien ja konfliktien keskellä eläviä ihmisiä vuoden jokaisena päivänä. Tuellasi mahdollistat esimerkiksi traumahoidon, turvalliset synnytykset ja hengenpelastavat leikkaukset lukuisille potilaille. Sinun ansiostasi autamme potilaita siellä, missä hätä on suurin.

Kuukausilahjoittajana

Tuet toimintamme jatkuvuutta ja joustavuutta

Säännöllinen lahjoittaminen on yksi parhaista tavoista tukea työtämme: sen avulla varmistat työmme jatkuvuuden. Kuukausilahjoittajien ennustettavat varat mahdollistavat toimintamme suunnittelun eteenpäin ja tuhansien lääketieteellisten toimenpiteiden tehokkaan toteuttamisen sekä välittömän reagoinnin odottamattomiin kriiseihin ja hätätilanteisiin.

Mahdollistat välittömän toiminnan kriiseissä

Kun kriisi tai katastrofi puhkeaa, meidän tulee olla jo matkalla. Lääkärit Ilman Rajoja on usein ensimmäisten joukossa tarjoamassa ihmisille elintärkeää lääketieteellistä apua. Sairaanhoitoa tarjotaan siellä, missä hätä on suurin kuten maissa, jossa paikallinen terveydenhuolto on romahtanut. Kuukausilahjoittajien takaamat varat mahdollistavat välittömän toiminnan kriisitilanteissa. 

Mahdollistat varautumisen odottamattomaan

Kun rahoitusmallimme perustuu lahjoituksiin, jotka eivät ole korvamerkitty tiettyyn tilanteeseen ja paikkaan, voimme päättää resurssoinnista tarpeen ja tilanteen mukaan ja reagoida nopeasti odottamattomaankin kriisiin. Ratkaisevaa on, että kriisien keskellä elävien ihmisten humanitaariset tarpeet ohjaavat työtämme, ei käytettävissä olevan rahoituksen määrä.

Näin lahjoituksesi käytetään

Maat, joissa olemme paikan päällä.

Kartta maista, joissa Lääkärti Ilman Rajoja -järjestöllä on projekteja

Humanitaarista sairaanhoitoa jo yli 50 vuoden ajan

Annamme sairaanhoitoa aseellisten konfliktien, epidemioiden ja luonnonkatastrofien uhreille ja niille, jotka eivät pääse terveydenhuollon piiriin. Toimintamme on puolueetonta, neutraalia ja riippumatonta. Hoidamme suurimmassa tarpeessa olevia ihmisiä riippumatta potilaan etnisestä taustasta, uskonnosta, sukupuolesta tai poliittisesta vakaumuksesta. Paikalliset ja kansainväliset avustustyöntekijämme auttavat potilaita yli 70 maassa.
Lue lisää meistä
Cookie Settings