Ryhdy kuukausilahjoittajaksi
Auta pelastamaan äitejä ja vauvoja

Auttajana ilman rajoja autat äitejä ja vauvoja Afganistanissa ja muilla maailman kriisialueilla.

Tarvitsemme kaltaisiasi – auttajia ilman rajoja. Tule mukaan jo tänään.
Afganistan

Khostissa sijaitsee vilkkain synnytyssairaalamme: ”Hei sisko! Minä pidän sinusta huolta”

Khostin synnytyssairaalamme suositota ei selitetä pelkästään laadukas hoito, vaan se, että se toimii naisilta naisille -periaattella: kaikki synnytysosastolla työskentelevät lääkärit ja kätilöt ovat naisia. He tervehtivät potilaita sanomalla ”Ay Zma Khory”, mikä tarkoittaa suomeksi ”hei siskoni”. Tervehdys on tapa kertoa potilaalle, että sinä olet minun siskoni ja minä pidän sinusta huolta.

Afganistan on yksi maailman vaarallisimmista maista synnyttää ja äitiyskuolleisuus on siellä suurta. Vastatakseen tarpeeseen perustimme vuonna 2021 Khostin kaupunkiin synnytyssairaalan, jossa nyt syntyy yli 2 000 vauvaa kuukaudessa.
Lue lisää työstämme Afganistanissa

Auttajana ilman rajoja pelastat ihmishenkiä

Lääkärit Ilman Rajoja antaa sairaanhoitoa sodista, luonnonkatastrofeista ja epidemioista kärsiville ja ihmisille, joilla ei ole pääsyä terveydenhuollon piiriin. Sinun tuellasi menemme sinne, minne muut eivät mene ja annamme apua siellä, missä hätä on suurin.

Onko sinulla kysyttävää lahjoittamisesta?

Lahjoittajapalvelu vastaa numerossa 044 741 2000 arkisin klo 10–15. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@laakaritilmanrajoja.fi.
Usein kysytyt kysymykset

Rahankeräyslupa RA/2020/1543, saaja Lääkärit Ilman Rajoja ry (y-tunnus 2832010-2). Luvan myöntäjä: Poliisihallitus (1.12.2020). Kerätyt varat käytetään Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön kansainväliseen humanitaariseen avustustyöhön sekä yleishyödyllisiin toimintoihin. Ahvenanmaan keräyslupa ÅRL 2020/7713, saaja Lääkärit Ilman Rajoja ry (y-tunnus 2832010-2). Luvan myöntäjä: Ålands landskapsregering. Voimassa: 1.11.2020-31.10.2021.

Cookie Settings