Lahjoita hätäapukeräykseen: auta potilaita

Lahjoituksesi auttaa esimerkiksi näin:

  • 15 eurolla

    Annat 12 pussia suonensisäisiä nesteitä leikkaushoitoa varten

  • 30 eurolla

    Annat sänkypaikan telttasairaalaan

  • 50 eurolla

    Annat kirurgin välineet, jotka sisältävät kaikkea skalpelleista ja pihdeistä saksiin ja puristimiin

Sairaalat täyttyvät potilaista, lääkkeistä on pulaa

Lauantaina 7. lokakuuta Hamas laukaisi 5 000 rakettia ja hyökkäsi maasta, mereltä ja ilmasta Israeliin. Kyseessä on rajuin konfliktin eskaloituminen vuosiin. Israel on käynnistänyt vastatoimet. Sadat ovat kuolleet ja loukkaantuneet sekä Israelissa että Gazassa. 

Potilaiden määrä sairaaloissa kasvaa. Heillä on vakavia vammoja räjähdyksistä ja luodeista. Lääkkeistä ja tarvikkeista on huutava pula. Lääkärit Ilman Rajoja on paikan päällä. Esimerkiksi Gazassa Lääkärit Ilman Rajoja antaa sairaanhoitoa potilaille sekä toimitamme lääkkeitä ja lääkinnällisiä tarvikkeita apua tarvitseville. 

Tarvitsemme apua potilaiden hoidossa: tee lahjoitus hätäapurahastoon ja autat siellä, missä hätä on suurin. 

Sodissa ja konflikteissa siviilit kärsivät eniten

Lääkärit Ilman Rajoja on puolueeton ja neutraali humanitaarinen avustusjärjestö. Sodissa tai konflikteissa järjestö ei valitse puolia, eikä aja minkään osapuolen asiaa. Lääkärit Ilman Rajoja antaa hoitoa potilaille suurimman tarpeen mukaan riippumatta potilaan etnisestä taustasta, uskonnosta, sukupuolesta tai poliittisesta vakaumuksesta. 

Kaikkien konfliktin osapuolten on kunnioitettava sairaaloita ja terveydenhuollon laitoksia, sairaanhoidon ajoneuvoja ja henkilökuntaa. Ne eivät koskaan saa olla iskujen kohteena. 

Humanitaarista avustustyötä jo 50 vuoden ajan

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières, MSF) on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut avustusjärjestö. Annamme sairaanhoitoa aseellisten konfliktien, epidemioiden ja luonnonkatastrofien uhreille ja niille, jotka eivät pääse terveydenhuollon piiriin. Toimintamme on puolueetonta, neutraalia ja riippumatonta. Hoidamme suurimmassa tarpeessa olevia ihmisiä riippumatta potilaan etnisestä taustasta, uskonnosta, sukupuolesta tai poliittisesta vakaumuksesta.
Lue lisää

Muita tapoja auttaa:

Lähetä tekstiviesti LÄÄKÄRIT20 numeroon 16155 (20 €)

Lähetä tekstiviesti LÄÄKÄRIT50 numeroon 16155 (50 €)

Auttajana ilman rajoja tuet työtämme kriisialueilla vuoden jokaisena päivänä. Ryhdy kuukausilahjoittajaksi.

Tee yrityslahjoitus.

Cookie Settings