Tee kertalahjoitus: auta Afganistanissa ja siellä, missä hätä on suurin

Apuasi tarvitaan: terveystarpeet ovat valtavat ja äitikuolleisuus suurta

Afganistanissa pääsy sairaanhoitoon on vaikeutunut, hoidettavien potilaiden määrä kasvaa ja pula lääke- ja muista tarvikkeista on huutavan suuri. Lääkärit Ilman Rajoja jatkaa potilaiden auttamista paikan päällä.

 

  • Keskitymme traumahoitoon, äiti- ja lapsiterveyteen sekä aliravitsemuksen hoitoon.
  • Afganistanissa äitikuolleisuus on maailman suurimpia. Vastataksemme suureen tarpeeseen perustimme vuonna 2012 synnytyssairaalan Khostiin, jossa tarjoamme ilmaista sairaanhoitoa naisille ja vastasyntyneille. Avustamme kuukausittain noin 1000 synnyksessä, joista lähes 20% on vaikeita synnytyksiä.
  • Afganistanin yhä useampi kärsii aliravitsemuksesta, joka uhkaa erityisesti pieniä lapsia sekä raskaana olevia ja imettäviä naisia. Paikalliset terveydenhuollon laitokset eivät kykene hoitamaan vakavia tapauksia. Tarvikkeita, henkilökuntaa ja välineitä ei ole. Lääkärit Ilman Rajoja hoitaa esimerkiksi Lashkar Gah alueen Boost-sairaalassa kuukausittain yli 400 aliravitsemuksesta kärsivää lasta.

Lahjoita jo tänään ja varmista sairaanhoito potilaille Afganistanissa ja siellä missä hätä on suurin. Haluatko liittyä kuukausilahjoittajaksi? Lue lisää tästä.

 

 

Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön lääkäri kuuntelee pienen keskosen rintaa sairaalassa Kabulissa.
Afganistan

Afganistan

Lääkärit Ilman Rajoja vastaa vuosikymmeniä kestäneen konfliktin ja poliittisen epävakauden synnyttämiin sairaanhoidon tarpeisiin. Projektimme keskittyvät etenkin haavoittuvassa asemassa oleviin naisiin ja lapsiin. Vuonna 2022 Vastaanotimme 337 700 potilasta ensiavussa Teimme 138 200 poliklinikkavastaanottoa  Autoimme 42 800 vauvaa maailmaan Teimme 13 700 leikkausta   Tarjosimme 9170 lapselle osastohoitoa aliravitsemukseen   Hoidimme 2390 tuberkuloosipotilasta Elokuussa 2021 Afganistanin islamilainen emiraatti…
Lue lisää
© Kate Stegeman/MSF

Toimi nyt ja lahjoita

Lääkärit Ilman Rajoja antaa sairaanhoitoa sodista, luonnonkatastrofeista ja epidemioista kärsiville ja ihmisille, joilla ei ole pääsyä terveydenhuollon piiriin. Jotta voimme olla siellä, missä meitä eniten tarvitaan, tarvitsemme sinua. Tuellasi annamme apua siellä, missä hätä on suurin.

Näin lahjoituksesi käytetään

Cookie Settings