Joulun toivelahja -keräys yrityksille
YRITYKSEN JOULULAHJOITUS

Tule mukaan auttamaan Afganistanin äitejä ja lapsia antamalla pienelle vauvalle joulun tärkeimmän toivelahjan – oman äidin turvallinen syli.

 

Turvallinen alku pienen ihmisen elämälle on arvokkain lahja, jonka voi toiselle antaa.

Lahjoittamalla Joulun toivelahja -keräykseemme yrityksesi auttaa niitä vauvoja ja synnyttäviä äitejä, jotka joutuvat pelkäämään henkensä puolesta Afganistanin levottoman tilanteen ja puuttellisen sairaanhoidon vuoksi. Yrityksesi lahjoituksen avulla lääkärimme ja kätilömme auttavat synnytyksissä, tekevät hätäsektioita, tarjoavat elintärkeää sairaanhoitoa vastasyntyneelle ja huolehtivat äidin hyvinvoinnista.

Kiitoksena työmme tukemisesta saatte käyttöönne joulun materiaalipaketin, jonka avulla voitte kertoa henkilöstölle, asiakkaille ja muille sidosryhmille antamastanne merkityksellisestä lahjasta.

Kiitoksena työmme tukemisesta saatte:

 • Käyttöönne joulun materiaalipaketin, jonka avulla voitte kertoa henkilöstölle, asiakkaille ja muille sidosryhmille antamastanne merkityksellisestä lahjasta.
 • Uutisia ilman rajoja, jossa suomalaiset lääkärit, sairaanhoitajat ja asiantuntijat kertovat työstään maailmalla.
 • Diplomin, jossa kiitämme yritystäsi arvokkaasta lahjasta.
 • Yrityksesi nimen verkkosivuillemme.
 • Yli 5000 euron lahjoituksista yrityksesi nimen, logon ja haluamasi siteerauksen näkyville verkkosivuillemme.
Afganistan

Khostissa sijaitsee vilkkain synnytyssairaalamme: ”Hei sisko! Minä pidän sinusta huolta”

Khostin synnytyssairaalamme suositota ei selitetä pelkästään laadukas hoito, vaan se, että se toimii naisilta naisille -periaattella: kaikki synnytysosastolla työskentelevät lääkärit ja kätilöt ovat naisia. He tervehtivät potilaita sanomalla ”Ay Zma Khory”, mikä tarkoittaa suomeksi ”hei siskoni”. Tervehdys on tapa kertoa potilaalle, että sinä olet minun siskoni ja minä pidän sinusta huolta.

Afganistan on yksi maailman vaarallisimmista maista synnyttää ja äitiyskuolleisuus on siellä suurta. Vastatakseen tarpeeseen perustimme vuonna 2021 Khostin kaupunkiin synnytyssairaalan, jossa nyt syntyy yli 2 000 vauvaa kuukaudessa.
Lue lisää työstämme Afganistanissa

Vuonna 2020 Afganistanissa

 • teimme 6 990 leikkausta.
  • Kriisialueilla kirurgimme arvioivat nopeasti potilaiden hoitotarpeet ja tekevät hengenpelastavia leikkauksia.

 • autoimme 36 300 synnytyksessä.

  Kätilömme pelastavat niin vauvoja kuin äitejä ja tukevat potilaita ennen synnytystä, sen aikana ja sen jälkeen.

 • teimme 130 500 potilaskonsultaatiota.
  • Lääkärimme pelastavat ihmishenkiä ja hoitavat sotavammoja, diagnosoivat ja hoitavat aliravitsemusta, lääkitsevät erilaisia sairauksia ja tarjoavat rokotteita.

Lämmin kiitos tukijoillemme

Avance on tukenut Suomen toimistoa alusta asti

”Asianajotyön mukana tulee velvollisuus toimia yhteisen edun hyväksi. Avance tukee työllään voittoa tavoittelemattomia organisaatioita ja osallistuu erilaisiin yhteistyöprojekteihin, joiden avuksi voimme tarjota juridista osaamistamme. Tärkeä osa tätä toimintaamme on työ pro bono -kumppaneidemme kanssa, jotka pyrkivät saamaan aikaan positiivisen vaikutuksen ympäröivässä maailmassa ja yhteiskunnassa. Lääkärit Ilman Rajoja on meille arvokas yhteistyökumppani. Tukemalla heidän toimintaansa oikeudellisella neuvonannollamme voimme konkreettisesti edistää järjestön päämäärien saavuttamista niin Suomessa kuin kansainvälisesti.”

Christoffer Charpentier

Osakas Avance Asianajotoimisto Oy

Joulun toivelahja -keräyksen tukijat julkaistaan joulukuun alussa.

Näytä yrityksesi arvot auttamalla Afganistanin äitejä ja lapsia!
Cookie Settings