Yrityksen omakeräys – ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää yrityksesi omakeräyksestä? Yrityslahjoittamiseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä maiju.linna@helsinki.msf.org.

Yksityisten lahjoittajien omakeräykseen liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä lahjoittajapalveluumme.

Alla vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin lahjoittamisesta.

Saavat, mutta palkka on pieni. Palkka on noin 1 500 euroa kuukaudessa ensimmäisen vuoden ajan tehtävästä riippumatta. Sen jälkeen palkka nousee kokemuksen ja tehtävän vaativuuden mukaan.

Ennen lähtöä kaikki avustustyöntekijät käyvät lääkärintarkastuksessa. Korvaamme myös tarvittavat rokotukset ja lääkkeet. Lääkärit Ilman Rajoja maksaa lennot avustustyökohteeseen ja takaisin kotimaahan sekä vakuuttaa avustustyöntekijät sairauksien ja tapaturmien varalta. Kohdemaassa tarjoamme majoituksen, joka on usein jaettu muiden avustustyöntekijöiden kanssa. Maksamme myös pientä taskurahaa paikallisessa valuutassa, joka riittää kustantamaan ruoan ja välttämättömät tarvikkeet.

Kun mietimme sinulle sopivaa avustustyöprojektia, otamme huomioon missä on tarvetta sinun osaamisellesi ja minkälainen kielitaito, tausta ja kokemus sinulla on. Kohdetta ei voi itse valita: lähetämme sinut sinne, missä tarve on suurin.

Voit kieltäytyä ehdotetusta projektista, mutta pyydämme sinua ymmärtämään, että työskentelemme suureksi osaksi konfliktialueilla ja alueilla, joilla on haastava turvallisuustilanne. Suurimmat avustusoperaatiomme ovat Etelä-Sudanissa, Kongon demokraattisessa tasavallassa, Keski-Afrikan tasavallassa, Jemenissä, Irakissa, Afganistanissa ja Nigeriassa.

Valitettavasti ainakaan ensimmäisellä kerralla ei ole mahdollista päästä samaan kohteeseen, koska on epätodennäköistä, että samassa projektissa olisi kaksi yhtä aikaa avoinna olevaa paikkaa ensikertalaisille.

Meillä on vain harvoja projektimaita, joiden turvallisuustilanne mahdollistaa perheen ottamisen mukaan. Tietyissä maissa pidempää uraa tehneet avustustyöntekijät ovat voineet ottaa perheensä tai puolisonsa mukaan.

Kaikki avustustyöntekijät on vakuutettu sairauksien ja tapaturmien varalta. Vakuutus sisältää myös sairaankuljetuksen. Riippuen sairauden tai tapaturman vakavuudesta, hoidamme sinua joko paikan päällä tai viemme sinut saamaan vaativampaa hoitoa lähimpään korkeatasoiseen sairaalaan.

Turvallisuus on meille tärkeää ja otamme sen vakavasti. Meillä on pitkä kokemus riskialttiiden tilanteiden ehkäisemisestä ja käsittelemisestä. Päivitämme turvallisuusmääräyksiämme ja evakuointisuunnitelmiamme säännöllisesti.

Avustustyöntekijämme saavat paikan päällä perehdytyksen turvallisuudesta ja sitoutuvat jatkuvasti noudattamaan turvallisuussääntöjämme. Pyrimme minimoimaan riskit parhaamme mukaan. On kuitenkin tärkeä ymmärtää, että työskentelyyn konfliktialueella sisältyy aina riskejä.

Vaadimme kaikilta avustustyöntekijöiltämme vähintään kahden vuoden työkokemuksen, joten harjoittelu ei valitettavasti ole mahdollista.

Etkö löytänyt vastausta?

kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä!

Cookie Settings