Yritysyhteistyöhön (päivitys)

Yritys- ja säätiötuki on työllemme elintärkeää

Yhdessä voimme pelastaa ihmishenkiä

Sanoista tekoihin

Oletteko organisaatiossanne pohtineet miten toteutatte vastuullisuusasioita käytännössä? Näkyvätkö ne jo yhteisinä arvoina ja konkreettisina tekoina sitoutuneen henkilöstön kanssa?

Humanitaarisen Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön kautta organisaatiosi pääsee toteuttamaan sosiaalista vastuuta ja antamaan tärkeän panoksen merkitykselliseen työhön. 

Yrityslahjoitus

Voit tehdä yrityslahjoituksen, joka käytetään haluamaasi kohteeseen tai siellä, missä hätä on suurin. Kun katastrofi tai kriisi iskee, apu on saatava perille nopeasti. Yrityksesi kertalahjoitus muuttuu nopeasti lääkkeiksi, sidetarpeiksi ja leikkausvälineiksi ja henkilökunnaksi kriisialueille kaikkialle maailmaan.

Säätiölahjoitus ja -yhteistyö

Humanitaarisen avun tarve maailmassa on nyt suurempi kuin koskaan. Teemme jatkuvaa työtä potilaan hoidon parantamiseksi etenkin koulutuksen, uusien innovaatioiden ja koko lääketieteellistä kenttää hyödyntävien tutkimusten avulla. Säätiösi tuella pystymme varmistamaan vakaan ja ennustettavan avun työllemme.

Pääyhteistyökumppanuus

Yhteistyössä vastuullisen ja toiminnaltaan läpinäkyvän järjestön kanssa linkität oman organisaatiosi arvopohjan toimintaan, joka tuo kilpailuetua ja edelläkävijyyttä markkinoilla. Haluatko sitoutua pitkäjänteiseen toimintaan kanssamme? Pääyhteistyökumppanina saat näkyvyyttä sivustollamme sekä omissa sisäisissä ja ulkoisissa kanavissanne.

Pohditaanko yhdessä teille sopivinta tapaa tukea? Ota yhteyttä!

Yrityksenne tuella on korvaamaton merkitys työllemme.

Jos haluat keskustella eri tavoista miten yrityksenne voi auttaa, olethan minuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Armi Sood
Sähköposti: armi.sood@helsinki.msf.org
Puhelin: 044 491 6260

 

Lääkärit Ilman Rajoja

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières, MSF) on maailman suurin itsenäinen sairaanhoitoon erikoistunut avustusjärjestö. Olemme jo 50 vuotta hoitaneet potilaita aseellisten konfliktien ja epidemioiden keskellä, auttaneet luonnonkatastrofien jalkoihin jääneitä ihmisiä ja heitä, jotka eivät muista syistä ole päässeet terveydenhuollon piiriin.  

Vuonna 2018 avatun Suomen toimiston tehtävänä on tukea kansainvälistä avustustyötä ja tuoda unohdetut potilaat suomalaisten tietoisuuteen. Suomalainen erikoissairaanhoito on tunnetusti maailman huippua. Tälläkin hetkellä suomalaisia avustustyöntekijöitä lääkäreistä henkilöstöhallinnan ammattilaisiin on viemässä apua sinne, missä hätä on suurin.

Yli 95 prosenttia varoistamme tulee yksityisiltä ihmisiltä. Kaltaistenne yritysten, säätiöiden ja muiden yksityisten lahjoittajien tuella voimme toimia riippumattomasti, neutraalisti ja puolueettomasti ilman poliittista painetta.

Me käytämme tukesi hyvin

  • 97 %

    lahjoituksistamme tulee kaltaisiltasi yksityisiltä henkilöiltä.

  • 81 %

    lahjoituksista menee ydintoimintaan.

  • 4 %

    lahjoituksista menee hallintokuluihin.

Lääkärit Ilman Rajoja julkaisee vuosittain kansainväliset tilinpäätös- ja toimintaraportit sisältäen yksityiskohtaiset tiedot maista, joissa toimimme. Taloudellisen tiedon ja operatiivisen toiminnan lisäksi tutustut samalla toimintavuotemme suurimpiin haasteisiin maailmalla. Voit tutustua myös Suomen toimiston tilinpäätökseen ja toimintakertomukseen.


Kiitos tukijoillemme

Avance Attorneys on tukenut Suomen toimistoa alusta asti

”Asianajotyön mukana tulee velvollisuus toimia yhteisen edun hyväksi. Avance tukee työllään voittoa tavoittelemattomia organisaatioita ja osallistuu erilaisiin yhteistyöprojekteihin, joiden avuksi voimme tarjota juridista osaamistamme. Tärkeä osa tätä toimintaamme on työ pro bono -kumppaneidemme kanssa, jotka pyrkivät saamaan aikaan positiivisen vaikutuksen ympäröivässä maailmassa ja yhteiskunnassa. Lääkärit Ilman Rajoja on meille arvokas yhteistyökumppani. Tukemalla heidän toimintaansa oikeudellisella neuvonannollamme voimme konkreettisesti edistää järjestön päämäärien saavuttamista niin Suomessa kuin kansainvälisesti.”

Christoffer Charpentier

Osakas Avance Asianajotoimisto Oy

Medipulssi on Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön pitkäaikainen kumppani

Vuonna 2016 perustettu Medipulssi avasi ensimmäisen lääkäriasemansa Helsinkiin Malmille vuonna 2020. Medipulssille on alusta saakka ollut selvää vahva sitoutuminen sosiaaliseen vastuuseen ja arvoihin: “Haluamme laittaa kiertämään sen hyvän, mitä olemme itse yhteiskunnalta saaneet. Pyrimme mm. tukemaan haavoittuvassa asemassa olevia ryhmiä ja siksi pitkäkestoinen kumppanuus maailmanlaajuisen, sairaanhoitoon keskittyvän Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön kanssa on meille tärkeää. Yhdessä autamme siellä missä hätä on suurin.”

Valmetin henkilökunta valitsi joululahjoituksen kohteeksi Lääkärit Ilman Rajoja

“Valmetin vuotuinen joululahjoitus on osa kestävän kehityksen agendaamme. Joka vuosi henkilöstömme äänestää lahjoituskohdetta, ja tänä vuonna tuki menee Lääkärit Ilman Rajoja -järjestölle. Olen erittäin tyytyväinen valintaan, sillä Lääkärit Ilman Rajoja tekee tärkeää työtä kriisi- ja katastrofialueiden ihmisten hyväksi.”

Laura Puustjärvi

Kestävän kehityksen johtaja Valmet

Kinnarps tukee kalustein

“Lahjoituksen avulla voimme antaa apua sinne, missä sitä eniten tarvitaan ja toimia yhteisvastuullisesti sekä yrityksemme arvojen mukaisesti.”

Henrik Slotte

Toimitusjohtaja Kinnarps Oy

Muita tukijoitamme

Aistii Oy

Alajärven apteekki

Amidens Oy

AJ Tuotteet Oy

AMPKO OY

Aurexel Consulting Oy

Botnia Radiologipalvelu Oy

Botnia Scan Oy

CBT Consulting Oy

Celltech Oy

Consulo Oy

Crescat Services Oy

Crop Agency Oy

Dochill Oy

Epicur Group Oy

Esatesk Oy

Hammaslääkäri Sanna Eilu Oy

Hammaslääkäripalvelu Hymyn Paikka Oy

Hammaslaboratorio Hamtek Oy

Harjavallan apteekki

HighGain Oy

Imatran Lääkäriasema Oy

Interpars Oy

Jeppo Kraft Andelslag

JSuvilehto Oy

Juvatec Oy

Jyväskylän mittauspalvelu Ky

Kansan Uutiset

KL-Diagnostiikka Oy

Kuljetusliike E. Nousiainen Oy

Kuljetusliike Rossi Oy

Kuntien Tiera Oy

Lääkäripalvelut Korkee Oy

Lifehair Oy

LIIKE Oy Arkkitehtistudio

Lisatrans Oy

M. Repo Consulting Oy

Mainostalo Mainospuu Oy

Marisons Oy

Mediatassu

Mieka Oy

Mikko Tapola Oy

Millstream Oy

Modulight Oy

Monomedic

N Consult Oy

Naantalin Satama Oy

Napakaira Oy

Oy L. Simons Transport Ab

Oy Nim-Med Ab

Padio Oy

Pätevä Consulting Oy

Patologipalvelu Parkkinen Oy

Peikko Group Oy

Primaari Oy

Saari-Kemppainen Oy

Sacrates

Sairaala KL Oy

SAMS – Samarbetsförbundet kring funktionshinder rf

Sarah Consulting Oy

Satucon Oy

Simosol Oy

Suomen Radiologikeskus Oy

Suonentieto Oy

Sydänterveys PK Oy

Taipuva Consulting Oy

Täsmä Group Oy

Untamala Dental Oy

Uudenkaupungin 1. Apteekki

Verkkotelakka Oy

Vision Hunters Ltd Oy

Wapice Oy

Ydinasia Oy

YPR Yleinen Pohjarakennus OyCookie Settings