Varainhankkija, kesätyö

Lääkärit Ilman Rajoja etsii varainhankkijoita ja tiiminvetäjiä kesätöihin pelastamaan kanssamme ihmishenkiä.

Lääkärit Ilman Rajoja perusti toimiston Suomeen vuonna 2018. Muutamassa vuodessa meistä on kasvanut dynaaminen, eläväinen ja oppiva organisaatio, joka on löytänyt paikkansa suomalaisessa järjestökentässä.

Varainhankkijana pääset kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja innostamaan heidät tukemaan työtämme kriisi- ja konfliktialueilla. Varainhankkijan työ on kaduilla, kauppakeskuksissa ja ihmisten ovilla tehtävää monipuolista varainhankintatyötä. Työssä menestyminen edellyttää rohkeutta kohdata vieraita ihmisiä, positiivisuutta sekä tulostavoitteellista asennetta. Aiempi kokemus varainhankinnasta tai myynnistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole työn tekemisen edellytys. Työssä on kiinteä tuntipalkka, yhteensä 14,58€/h.

Työ soveltuu joustavuutensa vuoksi erinomaisesti esimerkiksi opintojen ohelle ja kesämenojen ympärille sovitettavaksi. Saat mahtavien työkavereiden ja yhteisöllisen työilmapiirin lisäksi ainutlaatuisen mahdollisuuden pelastaa työsi kautta ihmishenkiä. Ammattitaitoiset koordinaattorimme kouluttavat tehtävään kattavasti ja tukevat sinua onnistumaan työssäsi.

Tarjoamme varainhankkijan töitä alkavaksi sopimuksen mukaan seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Lahti, Tampere, Turku ja Jyväskylä.

Työn luonteen takia edellytämme hakijoilta 18-vuoden ikää.

Tiedusteluihin varainhankkijan työstä vastaa varainhankinnan koordinaattori Jaakko Klemettilä, Puh. +358 44 7565728 sähköposti: jaakko.klemettila@helsinki.msf.org

Haku alkaa 4. huhtikuuta 2022 ja päättyy 24. kesäkuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki) Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen

Etsimämme henkilö

Varainhankkijan työ vaatii, että:

· Olet positiivinen, itsevarma ja tulostavoitteellinen.

· Olet motivoitunut työskentelemään varainhankinnan ja myynnin parissa.

· Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot.

· Sitoudut Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön arvoihin.

Tarjoamme

Varainhankkijoilla on 13,02 € kiinteä tuntipalkka sekä 12% lomakorvaus (yhteensä 14,58€/h). Kokemuslisä on 2 % jokaista 12 työssäolokuukautta kohden Lääkärit Ilman Rajoja -järjestössä. Feissausta tehdään 4-6 tunnin vuoroissa ma-pe kello 10-20 välillä. 

Jätä hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 24.6.2022

Lääkärit Ilman Rajoja pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta rekrytoinneissaan. Toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta. Toimitilat ovat esteettömät.

Lääkärit Ilman Rajoja

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières, MSF) on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut avustusjärjestö. Annamme sairaanhoitoa aseellisten konfliktien, epidemioiden ja luonnonkatastrofien uhreille ja niille, jotka eivät pääse terveydenhuollon piiriin. Toimistomme perustettiin Suomeen vuonna 2018 tukemaan kansainvälistä humanitaarista työtä ja viemään apua sinne, missä tarve on suurin.

Cookie Settings