Tule meille töihin

Kiinnostaako sinua lähteä avustustyöntekijäksi ulkomaille? Lääkärit Ilman Rajoja hakee eri alojen osaajia humanitaarisiin tehtäviin maailmalle! Rekrytoimme avustustyöntekijäksi lääkärien ja hoitajien lisäksi esimerkiksi logistiikkoja, farmaseutteja sekä talous- ja henkilöstöhallinnon osaajia.  

Tärkeintä on halu sitoutua humanitaarisiin periaatteisiin ja järjestön arvoihin. Työskentely Lääkärit Ilman Rajoja -järjestössä perustuu puolueettomuuteen, riippumattomuuteen ja neutraaliuteen.  

Työn vaatimukset vaihtelevat tehtävästä riippuen. Yhteistä kaikille tehtäville on valmius työskennellä kriisialueilla. Tehtävän pituus vaihtelee ammatista riippuen yhdestä kuukaudesta vuoteen. Toivomme, että hakija sitoutuu työhön pitkäjänteisesti.  

Lisätietoja tehtävistä ja hakuprosessista voi lukea Tukholman toimiston sivuilta englanniksi tai ruotsiksi 

Jos asut Suomessa tai Ruotsissa, voit hakea töihin Tukholman toimiston kautta 

Avoimet työpaikat toimistolla

Kaikki toimiston työpaikat tulevat avoimeen hakuun, joten emme valitettavasti voi ottaa vastaan avoimia hakemuksia.

Kaikki tällä hetkellä avoinna olevat paikat listataan tähän.

Vastuullinen työnantaja

Lääkärit Ilman Rajoja haluaa olla vastuullinen työnantaja ja järjestö. Vastuullisuus perustuu työntekijöiden ja jäsenten vastuulliseen käytökseen. Työnantajan ja työntekijän välillä on molemminpuolinen ja toisiaan täydentävä vastuu epäasiallisen käytöksen ennaltaehkäisemiseksi, havaitsemiseksi ja siihen puuttumiseksi. Työntekijänä sitoudut noudattamaan järjestön arvoja mm. sitoutumalla vastuulliseen käytökseen.