© Tom Barnes
Kuva: Tom Barnes, Lääkärit Ilman Rajoja

Talous- ja hallintopäällikkö

Haemme innostunutta ja osaavaa talous- ja hallintopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaamaan Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön Suomen toimiston taloushallinnosta ja tukipalveluista.

Oletko humanitaarisesta työstä kiinnostunut taloushallinnon osaaja? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä osana nopeasti kasvavaa ja aikaansaavaa tiimiä? Hae Lääkärit Ilman Rajoja -järjestölle talous- ja hallintopäälliköksi!

Lääkärit Ilman Rajoja perusti toimiston Suomeen vuonna 2018. Muutamassa vuodessa meistä on kasvanut noin kahdenkymmenen hengen työyhteisö ja järjestömme yksityiset lahjoitukset kasvavat vuosi vuodelta. Vuonna 2020 tulomme kasvoivat yli 50%! Toimintamme Suomessa keskittyy ensisijaisesti varainhankintaan sekä viestintään, ja nyt etsimme joukkoomme ratkaisukeskeistä talous- ja hallintopäällikköä, joka on kiinnostunut kehittämään toimintaamme.

Tehtävässä

 • vastaat järjestömme taloushallinnosta, mukaan lukien suunnittelu, seuranta ja raportointi, sekä varmistat taloushallinnon tukevan operaativista toimintaa ja strategisia tavoitteita
 • vastaat yhdistyksen kirjanpidosta ja raportoinnista, mukaan lukien tilintarkastukset
 • varmistat, että nopeasti kasvava järjestömme kehittää kestäviä taloushallinnon rakenteita ja prosesseja, ja että talous- ja hallintoresurssimme ovat riittävät
 • vastaat sähköisestä talousjärjestelmästä ja budjetointityökalusta, sekä niiden kehittämisestä
 • raportoit sisäisesti johdolle, maailmanlaajuisesti MSF:n liikkelle ja olet johtoryhmän jäsen
 • teet tiivistä yhteistyötä erityisesti varainhankinnan kanssa ja pidät yhteyttä kansainvälisiin kollegoihin

Mitä odotamme ensimmäisen vuoden aikana?

 • olet kehittänyt tapoja hyödyntää talousjärjestelmiä ja talousanalyysia osana strategista johtamista ja päätöksentekoa
 • taloudenhallinnassa on selvät ohjeistukset ja prosessit tukien erityisesti yksityistä varainhankintaa
 • alaisuudessasi työskentelee talouden ja hallinnon suunnittelija, jonka rekrytointiin pääset itse osallistumaan

Mitä voit odottaa?

 • innostavaa ja dynaamista ympäristöä, jossa sinulla on vapaus kehittää ja parantaa taloushallintoa. Meillä ei tehdä asioita vain, koska ”näin on aina tehty”
 • maailmanlaajuista humanitaarisen järjestön verkostoa, jossa voit oppia yksityisen rahoituksen taloushallinnosta
 • mahdollisuuden olla osana sitoutunutta johtoryhmää ja vaikuttaa nuoren järjestön talouden kehitykseen

Haku alkaa 13. huhtikuuta 2022 ja päättyy 1. toukokuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Etsimämme henkilö

Hakijalta edellytämme:

 • sitoutumista MSF:n ja humanitaarisen työn arvoihin
 • vähintään kolmen vuoden työkokemusta taloudesta ja hallinnosta
 • kokemusta ja kiinnostusta taloushallinnon prosessien kehittämiseen
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • kykyä nähdä yksityiskohdat ja samalla johtaa kokonaisuutta
 • joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
 • kykyä priorisoida ja huolellista työotetta
 • suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista

Arvostamme myös:

 • kokemusta humanitaarisesta työstä ja järjestötyöstä
 • kokemusta yksityisen varainhankinnan taloushallinnosta

Tarjoamme

Tarjoamme keskeisen ja vastuullisen tehtävän maailman suurimmassa itsenäisessä sairaanhoitoon keskittyvässä avustusjärjestössä. Tämä on tilaisuus tulla kehittämään Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön taloushallintoa ja samalla kasvaa itse taloushallinnon ammattilaisena. Toivomme, että innostut hakemaan tehtävää, vaikka et täyttäisi ihan jokaista yllä listattua vaatimusta. Meiltä saat kattavan perehdytyksen tehtävään, mahdollisuuden oppia uutta, sekä vahvan kollegoiden tuen. Työyhteisömme on kannustava, rento ja oppiva.

Talous- ja hallintopäällikön tehtävä on uusi ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva. Noudatamme tehtävässä kuuden kuukauden koeaikaa. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia ja kuukausipalkka työsuhteen alussa 4111 euroa. Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja lounasedun, sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Tarjoamme työpisteen toimistollamme Helsingin Vallilassa ja meillä on mahdollista yhdistää joustavasti etä- ja lähityötä omien toiveiden mukaan.

Työsuhde alkaa touko-kesäkuussa tai joustavasti sopimuksen mukaan. Lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 1.5.2022 kello 23.59.

Onko sinulla kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Linda Konate p. 044 724 7387.

Jätä hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään sunnuntaina 1.5.2022!

Lääkärit Ilman Rajoja pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta rekrytoinneissaan. Toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta. Toimitilat ovat esteettömät.

Lääkärit Ilman Rajoja

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières, MSF) on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut avustusjärjestö. Toimistomme perustettiin Suomeen vuonna 2018 tukemaan kansainvälistä humanitaarista työtä ja viemään apua sinne, missä tarve on suurin. Osana Lääkärit Ilman Rajoja -järjestöä pääset osaksi humanitaarista työtämme ja tekemään osasi auttaaksesi potilaitamme ympäri maailmaa.

Varainhankinnan suunnittelija

Lääkärit Ilman Rajoja etsii varainhankinnan suunnittelijaa vahvistamaan suurlahjoittajasuhteita, kumppanuuksia ja yritysvarainhankintaa. Lääkärit Ilman Rajoja perusti toimiston Suomeen vuonna 2018. Muutamassa vuodessa meistä on kasvanut dynaaminen, eläväinen ja oppiva organisaatio, joka on löytänyt paikkansa suomalaisessa järjestökentässä. Varainhankinnan suunnittelijana vastaat lahjoittajasuhteiden kehittämisprojektista yritysten ja suurlahjoittajien osalta varainhankintastrategian mukaisesti. Tunnistat potentiaalisia lahjoittajia ja kumppaneita sekä kontaktoit heitä. Hankit…
© Tom Barnes
Cookie Settings