Osallistu arvontaan

Lähetä jouluterveiset avustustyöntekijöillemme kriisialueille ympäri maailmaa

Osallistujien kesken arvotaan palkintoja

Tälläkin hetkellä yli 45 000 paikallista ja kansainvälistä Lääkärit Ilman Rajoja -avustustyöntekijää antaa sairaanhoitoa potilaille eri puolilla maailmaa, yli 70 maassa. Kun pommit tai luonnonkatastrofit tekevät tuhojaan tai riskiraskaus uhkaa äidin ja vauvan terveyttä, kiireellinen leikkaushoito pelastaa henkiä. Oli kyseessä sitten sodassa haavoittuneiden hoito Gazassa, traumakirurgia Afganistanissa tai turvallisen synnytyksen varmistaminen Jemenissä, avustustyöntekijämme antavat elintärkeää hoitoa sairaalan suojissa kriisialueilla vuoden jokaisena päivänä – myös jouluna. 

Tänä jouluna ajatuksemme ovat erityisesti Gazassa. Olemme surullisina vastaanottaneet tiedon kollegojemme kuolemista iskujen seurauksena. Tänäänkin paikalliset työntekijät työskentelevät vuorokauden ympäri auttaakseen heitä, jotka muuten jäisivät ilman apua.   

Lähetä jouluterveiset avustustyöntekijöillemme kriisialueille ympäri maailmaa ja jätä yhteystietosi arvontaa varten. Toimitamme terveiset avustustyöntekijöillemme ja jaamme osan anonyymisti digitaalisissa kanavissamme. 

Kilpailuaika. 4.12.-31.12.2023. Voittajat arvotaan 31.1.2024. Voit tutustua kilpailuehtoihin tästä.

Palkinnot:

  • Osallistujien kesken arvotaan kolme voittopakettia, johon kuuluu Lääkärit Ilman Rajoja -reppu ja t-paita.

Osallistu jouluarvontaan

Lähettämällä jouluterveiset avustustyöntekijöille ja jättämällä yhteystietosi olet mukana arvonnassa.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Täyttämällä lomakkeen tilaat meidän uutiskirjeemme. Uutiskirjetilauksen voi helposti perua jokaisesta viestistä. Voit tutustua tietosuojaselosteeseemme täällä.
  • Hidden

Haluatko tukea sairaanhoitotyötämme?

Osallistu Joulun toivelahja -keräykseen ja annat toivoa ja sairaanhoitoa kriisialueille eläville

Cookie Settings