Maanjäristys Turkissa ja Syyriassa

Humanitaariset tarpeet ovat valtavat: apuasi tarvitaan

Hoidamme potilaita luoteisessa Syyriassa sairaaloissamme. Näin olemme vastanneet tilanteeseen tähän mennessä:

 

 • Hoidamme loukkaantuneita potilaita sairaaloissa ja klinikoilla pohjoisessa Idlibissä, ja olemme lisänneet sairaaloiden kapasiteettia pystyttämällä telttoja hoidon tarpeen ja kiireellisyyden arviointiin.
 • Omien ambulanssiemme lisäksi tuemme alueen muita ambulansseja.
 • Liikkuvat klinikkamme neljässä väliaikaisen majoituksen keskuksessa tarjoavat hoitoa Idlibin kaupungissa ja lähialueilla.
 • Olemme tukeneet 38 sairaalaa ja terveyskeskusta lahjoittamalla hätäapu- trauma- ja lääkinnällisiä tarvikkeita sekä peittoja muun muassa Azazinissa, Afrinissa, Marenissa ja Bab El Hawassa. Olemme lähettäneet sairaaloihin myös kirurgeja ja muuta veydenhuoltohenkilökuntaa.
 • Tarjoamme sairaanhoitoa ja mielenterveystukea sekä jaamme peittoja, hygieniatarvikkeita ja ruokaa perheille Jindirisin alueella, Aleppon maakunnassa, Syyriassa.

Lahjoita jo tänään ja varmista sairaanhoito potilaille siellä, missä hätä on suurin. Haluatko liittyä kuukausilahjoittajaksi? Lue lisää tästä.

Miten lahjoituksesi auttaa

 • Viltti 14 €

  Luoteisessa Syyriassa on talvi ja yöllä lämpötila putoaa pakkasen puolelle. Lämpimät huovat ovat osa ihmisten perusselviytymistarvikkeita.

 • Teltta 31 €

  Maanjäristyksen vuoksi rakennuksia on tuhoutunut ja ihmiset ovat menettäneet kotinsa. Yhteen perhetelttaan mahtuu majoittumaan jopa viisihenkinen perhe. 

 • Kirurgin välineet 52 €

  Maanjäristyksissä traumakirurgian tarve kasvaa nopeasti. Kirurgien työvälineet sisältävät kaikkea skalpelleista ja pihdeistä saksiin ja puristimiin.

Muita tapoja auttaa:

Lähetä tekstiviesti LÄÄKÄRIT20 numeroon 16155 (20 €)

Lähetä tekstiviesti LÄÄKÄRIT50 numeroon 16155 (50 €)

Auttajana ilman rajoja tuet työtämme kriisialueilla vuoden jokaisena päivänä. Ryhdy kuukausilahjoittajaksi.

Tee yrityslahjoitus.

Cookie Settings