Lääkärit Ilman Rajoja ry:n lahjakaupan yleiset ehdot

Yleistä

Lääkärit Ilman Rajoja ry:n lahjakaupassa olevat lahjoitustuotteet ovat lahjoituksia, ellei tuotekuvauksessa toisin mainita. Lahjoitetut varat käytetään kulloinkin voimassa olevan rahankeräysluvan mukaisesti. Ajantasaisen rahankeräysluvan löydät täältä.

Lahjoitusten ja yrityspakettien hinnat

Lahjakaupassa olevien lahjoitustuotteiden hinnat ovat esimerkkejä tekemästämme maailmanlaajuisesta avustustyöstä. Lahjoitustuotteet kuvastavat ja havainnollistavat avustustyössä käytettyjen tarvikkeiden kustannuksia. Valitsemalla minkä tahansa lahjoituskohteen tuette sairaanhoitoa siellä, missä sille on kulloinkin suurin tarve.

Lahjoitusten käyttö

Kerätyt varat käytetään rahankeräysluvan mukaisesti maailmanlaajuiseen avustustyöhön, humanitaariseen apuun, sairaanhoitoon sekä humanitaarisista tarpeista ja kriiseistä tiedottamiseen. Rahankeräyslupa löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. Tekemällä lahjoituksen lahjakaupan kautta hyväksyt henkilötietojen käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla. Tietosuojaselosteeseen voit tutustua täällä.

Maksutavat

Lahjakaupassa on mahdollista tehdä lahjoitus verkkopankin, luottokortin tai MobilePayn kautta. Palveluntarjojana toimii Paytrail Oy, joka näkyy myös maksun vastaanottajana. Lääkärit Ilman Rajoja ei vastaa palveluntarjoajista aiheutuvista virheistä.

Yritykset voivat halutessaan tilata lahjoituksestaan laskun. Lasku lähetetään yrityksen ilmoittamaan sähköposti-, posti- tai verkkolaskuosoitteeseen 1–5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Maksuehto on 10 päivää netto.

Virhetilanteet

Tilaaja vastaa oikeellisten tietojen täyttämisestä tilauslomakkeelle. Tilauksen mukainen vahvistus sekä lahjatodistus (yksityishenkilö) sekä linkki materiaalipankkiin (yritykset) lähetetään onnistuneen lahjoituksen jälkeen tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostitse.

Mikäli et ole saanut vahvistusta, lahjatodistusta tai latauslinkkiä, ota yhteyttä lahjoittajapalveluumme info@laakaritilmanrajoja.fi tai puhelimitse numeroon 044 741 2000 (ma–to 10–15). Vastaamme tiedusteluihin mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3 arkipäivän kuluessa.

Lääkärit Ilman Rajoja ei pääsääntöisesti palauta tehtyjä lahjoituksia. Mahdolliset reklamaatiot käsitellään ja arvioidaan tapauskohtaisesti. Reklamaatio on tehtävä kirjallisesti ja lähetettävä osoitteeseen info@laakaritilmanrajoja.fi. Käsittelemme reklamaation 30 päivän sisällä ilmoituksesta.

Lahjoituksesta kieltäytyminen

Riippumattomuutensa varmistamiseksi Lääkärit Ilman Rajoja ei ota lahjoituksia vastaan yrityksiltä tai muilta organisaatioilta, jotka edustavat lääke-, kaivannais-, tupakka- tai aseteollisuutta. Tekemällä lahjoituksen tilaaja vakuutta, ettei hänen edustamansa yritys harjoita liiketoimintaa kyseisillä toimialoilla.

Lääkärit Ilman Rajoja voi kieltäytyä yksipuolisella ilmoituksella kieltäytyä lahjoituksen vastaanottamisesta, mikäli yrityksen toiminta on ristiriidassa Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön humanitaaristen periaatteiden tai tavoitteiden kanssa. Lääkärit Ilman Rajoja voi samoilla perusteilla kieltäytyä myös yksityishenkilön tekemästä lahjoituksesta.

Cookie Settings