© Antoine Kremer/MSF

Lääkärit Ilman Rajoja etsii määräaikaista varainhankinnan koordinaattoria

Tule työskentelemään kanssamme maailman suurimpaan sairaanhoitoon erikoistuneeseen avustusjärjestöön!

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières) on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut humanitaarinen avustusjärjestö. Toimintamme kulmakivi ovat lahjoittajat: heidän ansiostaan autamme potilaita ja varmistamme avustustyömme riippumattomuuden. Jopa 95% varoistamme tulee yksityisiltä henkilöiltä, ja Suomessa avustustyötämme tukee jo yli 20,000 lahjoittajaa.

Tarvitsemme sinua kasvavaan ja nopeasti toimivaan järjestöömme varainhankinnan koordinaattoriksi. Työskentelet osana säännöllisen lahjoittamisen ohjelmaa yhdessä kahden muun tiimiläisen kanssa. 

Tehtävä on 12kk määräaikainen ja kokopäiväinen.

Varainhankinnan koordinaattorina tehtävänäsi on toteuttaa kohtaamiseen perustuvan varainhankinnan toimintoja (ensisijaisesti F2F/D2D/Venue). Vastaat varainhankintatiimien rekrytoinnista, kouluttamisesta, ohjaamisesta ja seurannasta strategian, vuosisuunnitelman ja budjetin mukaisesti. Kehität vastuualueittesi toimintoja järjestön vuosittaisten tulostavoitteiden saavuttamiseksi. Tukenasi on kokenut säännölliseen lahjoittamiseen erikoistunut tiimi sekä kansainvälisen järjestön tuki.

Tehtäväsi on monipuolinen; lahjoittajien hankkimisen lisäksi työskentelet erilaisten tukitoimintojen, lahjoittajasitouttamisen ja asiakasrekisterin parissa. Varainhankinnan koordinaattori raportoi säännöllisen lahjoittamisen vastaavalle, joka toimii tukenasi ohjelman operatiivisten tehtävien suorittamisessa.

Työ sisältää merkittävästi matkustamista. Säännöllisen lahjoittamisen ohjelman toimialue on koko Suomi.

Etsimämme henkilö

Edellytämme sinulta:

 • Sitoutumista humanitaarisiin periaatteisiin ja arvoihin
 • Varainhankinnan kokemusta, erityisesti säännöllisen lahjoittamisen osalta
 • Kykyä motivoida ja kouluttaa varainhankkijoita ylittämään itsensä
 • Projektihallinnan taitoja sekä kykyä panna suunnitelmat täytäntöön ja raportoida tuloksia
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Ratkaisukeskeisyyttä, joustavuutta ja tulostavoitteellisuutta
 • Kykyä työskennellä muuttuvassa ja nopeassa toimintaympäristössä

Toivomme:

 • Aikaisempaa kokemusta järjestövarainhankinnasta, erityisesti F2F/D2D ja/tai televarainhankinnan toimintojen toteuttamisesta

Tarjoamme:

 • Keskeisen ja vastuullisen tehtävän säännöllisen lahjoittamisen ohjelmassa
 • Näköalapaikan kansainväliseen järjestöön ja tuen kasvaa varainhankinnan ammattilaisena
 • Nopealiikkeisen ja innovatiivisen työympäristön

Viikkotyöaika on 37,5 tuntia, ja työsuhde on 12kk määräaikainen ja siihen sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Kuukausipalkka on 3004 euroa. Lisäksi tarjoamme lounas- ja liikuntaedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään helmikuun alussa 2021. Haastatteluun valittuja pyydetään tekemään ennakkotehtävä ennen haastattelua (kesto n. 1h).

Kiinnostuitko? Säännöllisen lahjoittamisen vastaava Janne Björn (044 4918509 / janne.bjorn@helsinki.msf.org) antaa lisätietoja tehtävästä arkisin kello 12-15 (vuosilomalla 22.12.-9.1.2022).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sunnuntaihin 9.1.2022 mennessä täyttämällä hakulomake sivulla: https://ats.talentadore.com/apply/varainhankinnan-koordinaattori/D4azzm

 

Lääkärit Ilman Rajoja pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta rekrytoinneissaan. Toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta. Toimitilat ovat esteettömät. 

Avoimet työpaikat

Lääkärit Ilman Rajoja etsii viestinnän suunnittelijaa

Lue lisää

Osa-aikatyötä tarjolla: hae lahjoittajapalvelun assistentiksi

Lue lisää

We’re looking for CRM system responsible

Lue lisää
Cookie Settings