© Antoine Kremer/MSF

Kesätyö 2021: hae varainhankkijaksi

Hae kesätyötä jolla on merkitys, tule mukaan pelastamaan ihmishenkiä Lääkärit Ilman Rajoja varanihankkijana!

Varainhankkijan työ pähkinänkuoressa

Varainhankkijan, eli feissarin, työ on kaduilla, kauppakeskuksissa ja ihmisten ovilla tehtävää monipuolista varainhankintatyötä. Työ on luonteeltaan tulostavoitteellista ja myynnin kaltaista.

Varainhankkijoilla on 12,83 € kiinteä tuntipalkka sekä 12% lomakorvaus (yhteensä 14,36€/h). Feissausta tehdään viiden tunnin vuoroissa ma-pe kello 10-18 välillä.

Työ soveltuu joustavuutensa vuoksi erinomaisesti kesämenojen ympärille sovitettavaksi. Saat mahtavien työkavereiden ja yhteisöllisen työilmapiirin lisäksi ainutlaatuisen mahdollisuuden pelastaa työsi kautta ihmishenkiä. Ammattitaitoiset koordinaattorimme kouluttavat tehtävään kattavasti ja tukevat sinua onnistumaan työssäsi.

Tarjoamme kesätöitä seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Lahti, Hämeenlinna, Turku, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Kouvola, Lappeenranta, Joensuu.

Jos etsit heti alkaavaa työtä, katso avoinna olevat kaupungit heti alkavan työn ilmoituksesta.

Työn luonteen takia edellytämme hakijoilta 18-vuoden ikää.

Hae täyttämällä lomake!

Lääkärit Ilman Rajoja


Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières, MSF) on maailman suurin riippumaton sairaanhoitoon erikoistunut avustusjärjestö. Annamme riippumatonta sairaanhoitoa aseellisten konfliktien, epidemioiden ja luonnonkatastrofien uhreille ja niille, jotka eivät pääse terveydenhoidon piiriin.

Kun katastrofi iskee, meidän pitää olla jo matkalla. Sen mahdollistavat säännölliset tukijamme, eli kuukausilahjoittajat, joiden hankinnassa varainhankkijamme ovat keskeisessä roolissa.

Varainhankkijan eli feissarin työ

Varainhankkijan työssä pääset kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja innostamaan heidät tukemaan työtämme kriisi- ja konfliktialueilla. Varainhankkijana menestyminen edellyttää rohkeutta kohdata vieraita ihmisiä, positiivisuutta sekä tulostavoitteellista asennetta. Aiempi kokemus varainhankinnasta tai myynnistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole työn tekemisen edellytys.

Varainhankkijan työ vaatii, että:

• Olet positiivinen, itsevarma ja tulostavoitteellinen.
• Olet motivoitunut työskentelemään varainhankinnan ja myynnin parissa.
• Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot.
• Sitoudut Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön arvoihin.

Tarjoamme sinulle:


• Innostavan ja asiantuntevan työyhteisön
• Hyvän tuntipalkan (yhteensä 14,36€/h)
• Kattavan koulutuksen ja perehdytyksen työhösi
• Mahdollisuuden päästä mukaamme pelastamaan ihmishenkiä ja lievittämään kärsimystä siellä missä hätä on suurin

Palkka ja työaika


• Työssä on kiinteä 12,83€ tuntipalkka + 12% lomakorvaus (yhteensä 14,36€/h).
• Kokemuslisä on 2% jokaista 12 työssäolokuukautta kohden Lääkärit Ilman Rajoja -järjestössä.
• Työvuorot ovat 5 tunnin mittaisia 10-18 välillä 3-5 kertaa viikossa.

Hae täyttämällä lomake!
Tiedusteluihin varainhankkijan työstä vastaa varainhankinnan koordinaattori Jaakko Klemettilä, Puh. +358 44 7565728 sähköposti: jaakko.klemettila@helsinki.msf.org

Lääkärit Ilman Rajoja pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta rekrytoinneissaan. Toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta. Toimitilat ovat esteettömät.

Cookie Settings