Hätäapukeräys: auta potilaita

Tuellasi saamme esimerkiksi:

  • 30 eurolla

    Annat 25 pussia suonensisäisiä nesteitä leikkaushoitoa varten

  • 50 eurolla

    Annat kirurgin välinepaketin, joka sisältää kaikkea skalpelleista ja pihdeistä saksiin ja puristimiin

  • 100 eurolla

    Annat lääkärin päiväksi kriisialueelle

Sairaalat täyttyvät potilaista, lääkkeistä on pulaa

Tilanne Gazassa on akuutti. Tuhansia siviilejä on kuollut ja loukkaantunut, ja yli miljoona ihmistä on joutunut jättämään kotinsa. Ruoasta ja puhtaasta vedestä on huutava pula, samoin lääkkeistä ja sairaanhoidon tarvikkeista.

Tilanne muuttuu jatkuvasti, ja potilaiden määrä sairaaloissa kasvaa. Heillä on vakavia vammoja räjähdyksistä ja luodeista. Lahjoita nyt hätäapurahastoon. Hätäapurahaston turvin annamme hoitoa ja toimitamme lääkkeitä ja lääkinnällisiä tarvikkeita apua tarvitseville heti kun se on jälleen mahdollista. Lahjoita nyt.

Tarvitsemme apua potilaiden hoidossa: tee lahjoitus hätäapurahastoon ja autat siellä, missä hätä on suurin. 

Sodissa ja konflikteissa siviilit kärsivät eniten

Lääkärit Ilman Rajoja on puolueeton ja neutraali humanitaarinen avustusjärjestö. Sodissa tai konflikteissa järjestö ei valitse puolia, eikä aja minkään osapuolen asiaa. Lääkärit Ilman Rajoja antaa hoitoa potilaille suurimman tarpeen mukaan riippumatta potilaan etnisestä taustasta, uskonnosta, sukupuolesta tai poliittisesta vakaumuksesta. 

Kaikkien konfliktin osapuolten on kunnioitettava sairaaloita ja terveydenhuollon laitoksia, sairaanhoidon ajoneuvoja ja henkilökuntaa. Ne eivät koskaan saa olla iskujen kohteena. 

Vastaava kätilö Rita Botelho de Costa tarkastaa vastasyntyneen vointia El-Emiratin synnytyssairaalassa, Etelä-Gazassa. Olemme lisänneet vuodepaikkoja sairaalassa, jotta äidit ja vastasyntyneet voisivat olla mahdollisimman pitkään sairaalassa ennen kuin heidän täytyy palata epähygieenisiin oloihin telttoihin ja leireihin.

Muita tapoja auttaa:

Lähetä tekstiviesti LÄÄKÄRIT20 numeroon 16155 (20 €)

Lähetä tekstiviesti LÄÄKÄRIT50 numeroon 16155 (50 €)

Auttajana ilman rajoja tuet työtämme kriisialueilla vuoden jokaisena päivänä. Ryhdy kuukausilahjoittajaksi.

Tee yrityslahjoitus.

Cookie Settings