Vene kulkee joella. Sen kyydissä on ihmisiä ja kyljessä Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön logo.
© Frederic NOY/COSMOS
Työntekijämme Etelä-Sudanissa matkustavat veneellä kohti syrjäistä kylää. Syrjäseuduilla hoidon tarjoaminen voi olla haastavaa, sillä teitä ei ole, ja kahden tunnin venematka on ainoa keino tavoittaa potilaat. Loyalty Strategist Suomessa ei tiettävästi joudu osana työtehtäviään kahden tunnin venematkalle.

Hae Loyalty Strategistiksi

Lääkärit Ilman Rajoja on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut humanitaarinen avustusjärjestö. Toimintamme kulmakivi on yksityiset lahjoittajat: heidän ansiostaan autamme potilaita ja varmistamme avustustyömme riippumattomuuden. Jopa 95% varoistamme tulee yksityisiltä henkilöiltä. Tällä hetkellä humanitaarista avustustyötämme tukee lahjoituksin yli 25 000 suomalaista.

Etsimme Loyalty Strategistia kasvavaan ja nopeasti toimivaan järjestöön ottamaan kokonaisvastuun lahjoittajien sitouttamisesta. Tehtävä on uusi.

Tehtävässäsi suunnittelet monikanavaisia lahjoittajapolkuja eri kohderyhmille tiiviissä yhteistyössä muun varainhankintatiimin kanssa. Toimit markkinoinnin automaatiojärjestelmän (Pardot) pääkäyttäjänä. Analysoit tuloksia ja mittaat lahjoittajien sitoutumista ja tyytyväisyyttä sekä testaat ja optimoit erilaisia lahjoittajapolkuja.

Osaat hyödyntää monipuolisesti dataa lahjoittajaymmärryksen lisäämiseksi ja lahjoittajakokemuksen parantamiseksi, mutta samalla olet luova ja kokeilet rohkeasti uusia keinoja sitouttaa tukijoita. Osaat viestiä ja tuottaa lahjoittajia liikuttavia sisältöjä. Ymmärrät lahjoittajakokemuksen kokonaisuutena ja kehität sitä strategisesti.

Osana lahjoittajakokemuksen parantamista toteutat lahjoittajakohderyhmille suunnattuja sähköpostikampanjoita aina suunnittelusta seurantaan. Testaat, testaat ja testaat. Vastaat osaltasi digivarainhankinnan tuloksellisuudesta ja yhteistyöstä vastuualueesi kumppaneiden kanssa.

Etsimämme henkilö:

Sinulla on
 • Soveltuva koulutus
 • Vähintään kaksi vuotta relevanttia työkokemusta
 • Kokemusta markkinoinnin automaatiosta
 • Kokemusta monikanavaisten asiakaspolkujen luomisesta
 • Kykyä tuottaa inspiroivia sisältöjä
 • Kokemusta sähköpostimarkkinoinnista ja testauksesta
 • Analyyttisia taitoja
 • Ymmärrystä palvelumuotoilusta
Arvostamme
 • Kokemusta Salesforce- järjestelmästä
 • Kokemusta Pardot -markkinoinnin automaatiojärjestelmästä
 • Varainhankinnan osaamista

Hae täyttämällä lomake tästä linkistä!

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva, ja siihen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkka on 3125 euroa kuukaudessa. Lisäksi tarjoamme liikuntaedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia.

Liitä hakemukseesi CV ja vapaamuotoinen hakemus. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lääkärit Ilman Rajoja pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta rekrytoinneissaan. Toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta. Toimitilat ovat esteettömät.

Kiinnostuitko? Varainhankintapäällikkö Samuli Tarvainen (puh. 044 746 54 68) vastaa tiedusteluihin maanantaina 15.3. klo 13-14 sekä keskiviikkona 17.3 klo 15-16.

Haku alkaa 11. maaliskuuta 2021 ja päättyy 25. maaliskuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Lääkärit Ilman Rajoja

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières, MSF) on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut avustusjärjestö. Annamme sairaanhoitoa aseellisten konfliktien, epidemioiden ja luonnonkatastrofien uhreille ja niille, jotka eivät pääse terveydenhuollon piiriin. Toimistomme perustettiin Suomeen vuonna 2018 tukemaan kansainvälistä humanitaarista työtä ja viemään apua sinne, missä tarve on suurin.

Avoimet työpaikat

Human Resource Manager (temporary)

Lue lisää

Osa-aikatyötä tarjolla: hae varainhankkijaksi

Lue lisää

Kesätyö 2021: hae varainhankkijaksi

Lue lisää

Hae televarainhankkijaksi

Lue lisää
Cookie Settings