Hymyilevä nainen kuuntelee stetoskoopilla vauvan keuhkoja.
© Florian SERIEX/MSF
Syyrialainen Amara-vauva saa hoitoa sairaalan lastenosastolla Libanonissa.

Hae avainasiakasvastaavaksi

Lääkärit Ilman Rajoja on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut humanitaarinen avustusjärjestö.

Työ pähkinänkuoressa

Toimintamme kulmakivi on yksityiset lahjoittajat: heidän ansiostaan autamme potilaita ja varmistamme avustustyömme riippumattomuuden. Jopa 95% varoistamme tulee yksityisiltä henkilöiltä. Tällä hetkellä humanitaarista avustustyötämme tukee lahjoituksin yli 20 000 suomalaista.

Etsimme avainasiakasvastaavaa kasvavaan ja nopeasti toimivaan järjestöön ottamaan kokonaisvastuun suurlahjoittajasuhteista ja kumppanuuksista. Tehtävä on uusi.

Avainasiakasvastaavana autat meitä viemään varainhankintaamme seuraavalle tasolle. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden päästä rakentamaan ja toteuttamaan alusta saakka Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön suurlahjoittaja- ja kumppanuussuhteita Suomessa. Vastaat osaltasi strategisesta suunnittelusta, ja kykenet myös laittamaan suunnitelmasi käytäntöön.

Avainasiakasvastaavana hoidat Suomen osaston suurlahjoittajasuhteita ja yrityskumppanuuksia. Kartoitat aktiivisesti potentiaalisia suurlahjoittajia ja kumppaneita yhdessä varainhankintatiimin kanssa. Luot uusia mahdollisuuksia nykyisille ja tuleville lahjoittajille olla mukana mahdollistamassa humanitaarista avustustyötämme.

Viestit luontevasti avustustyöstä ja sen tarpeesta suurlahjoittajille ja varmistat, että lahjoittajasuhteet ovat pitkäkestoisia. Konseptoit yrityskumppaneille sopivia lahjoitus- ja kumppanuusmalleja. Kehität testamenttivarainhankintaa ja siihen liittyviä prosesseja. Varmistat, että varainhankinnan ja kumppanuuksien toteuttamisessa noudatetaan Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön arvoja, periaatteita ja eettisiä linjauksia.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä varainhankintatiimin ja toiminnanjohtajan kanssa. Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa sinua tukevat kokeneet kollegat muissa Pohjoismaissa ja ympäri maailmaa. Osallistut kansainvälisten työryhmien toimintaan, ja sinulla on halutessasi mahdollisuus osallistua kansainväliseen mentorointiohjelmaan.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja siihen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkka on 3375 euroa kuukaudessa. Lisäksi tarjoamme liikuntaedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia.

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan, mielellään kuitenkin huhtikuussa 2021.

Etsimämme henkilö:

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta ja näyttöä avainasiakkaiden tai suurlahjoittajasuhteiden menestyksekkäästä hoitamisesta. Osaat viedä suunnitelmat käytäntöön, mutta sinulla on näkemystä ja kykyä strategiseen ajatteluun. Osaat asettaa suunnan tavoitteiden saavuttamiseksi, mutta samalla ymmärrät pitkäjänteisyyden merkityksen lahjoittajasuhteiden hoitamisessa.

Sinulla on

 • Sitoutumista järjestön periaatteisiin ja arvoihin
 • Soveltuva korkeakoulututkinto
 • Neljä vuotta relevanttia työkokemusta
 • Vahvaa kokemusta ainakin yhdestä seuraavista varainhankinnan osa-alueesta: suurlahjoittaja- ja avainasiakassuhteiden kehittäminen, yrityskumppanuudet, testamenttivarainhankinta ja säätiövarainhankinta
 • Näyttöä pitkäkestoisten lahjoittaja- tai asiakassuhteiden menestyksekkäästä luomisesta ja hoitamisesta
 • Erinomaiset verkostoitumistaidot
 • Erinomaiset esiintymis- ja viestintätaidot
 • Erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Arvostamme

 • Kokemusta järjestösektorilta
 • Esihenkilökokemusta
 • Ruotsin kielen taitoa

Hae täyttämällä lomake tästä linkistä!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankintapäällikkö Samuli Tarvainen 12.2. klo 10-11 ja 18.2. klo 12-13.

Haku alkaa 9. helmikuuta 2021 ja päättyy 23. helmikuuta 2021

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Lääkärit Ilman Rajoja

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières, MSF) on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut avustusjärjestö. Annamme sairaanhoitoa aseellisten konfliktien, epidemioiden ja luonnonkatastrofien uhreille ja niille, jotka eivät pääse terveydenhuollon piiriin. Toimistomme perustettiin Suomeen vuonna 2018 tukemaan kansainvälistä humanitaarista työtä ja viemään apua sinne, missä tarve on suurin.

Lääkärit Ilman Rajoja pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta rekrytoinneissaan. Toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta. Toimitilat ovat esteettömät.

Avoimet työpaikat

Osa-aikatyötä tarjolla: hae varainhankkijaksi

Lue lisää

Kesätyö 2021: hae varainhankkijaksi

Lue lisää

Hae televarainhankkijaksi

Lue lisää
Cookie Settings