Afganistan keräys One-Off Donors

Näin lahjoituksesi auttaa:

 

Keskitymme Afganistanissa myös traumahoitoon sekä äiti- ja lapsiterveyteen. Koska synnytykset, eivätkä kiireelliset sairastapaukset pysähdy konfliktien keskellä, työmme jatkuu. 

 

Afganistanin yhä useampi kärsii aliravitsemuksesta. Aliravitsemus uhkaa erityisesti pieniä lapsia sekä raskaana olevia ja imettäviä naisia. Paikalliset terveydenhuollon laitokset eivät kykene hoitamaan vakavia tapauksia. Tarvikkeita, henkilökuntaa ja välineitä ei ole. Lääkärit Ilman Rajoja -järjestö hoitaa esimerkiksi Lashkar Gah alueen Boost-sairaalassa kuukausittain yli 400 aliravitsemuksesta kärsivää lasta.

 

Vastataksemme suureen tarpeeseen perustimme synnytyssairaalan Khostiin vuonna 2012. Tarjoamme äitiysterveyshoitoa myös Lashkar Gahissa.

 

Lahjoita jo tänään ja varmista sairaanhoito potilaille Afganistanissa ja siellä missä hätä on suurin. Haluatko liittyä kuukausilahjoittajaksi? Lue lisää tästä.

"Yhtenä päivänä sairaalassamme oli vain yksi raskaana oleva nainen. Seuraavana päivänä taistelut hellittivät hieman, ja 10 raskaana olevaa ihmistä saapui hoitoon. Sen perusteella tiedämme, että tarvetta hoidolle on."

- Sarah Leahy, Lääkärit Ilman Rajoja Afganistanin Heldmandin projektin koordinaattori

Haluatko ryhtyä kuukausilahjoittajaksi?

Lahjoita ja auta

Ryhtymällä auttajaksi ilman rajoja autat potilaita - joka päivä

Hoitaja pitelee vastasyntynyttä pukeutuneena huiviin kulttuurin edellyttämällä tavalla.
Afganistan

Afganistan on yksi maailman vaarallisimmista maista synnyttää.

Vastatakseen tarpeeseen Lääkärit Ilman Rajoja perusti Khostin kaupunkiin synnytyssairaalan vuonna 2012. Nyt yhdessä maailman kiireisimmistä synnytyssairaaloista syntyy yli 2 000 vauvaa kuukaudessa. Ennen kuin sairaala perustettiin Khostiin, äidit ja vastasyntyneet kuolivat alueella helposti ehkäistävissä oleviin sairauksiin ja komplikaatioihin.
Lahjoita nyt

Vuonna 2020 Afganistanissa

 • teimme 130 500 potilaskonsultaatiota.
  • Lääkärimme pelastavat ihmishenkiä ja hoitavat sotavammoja, diagnosoivat ja hoitavat aliravitsemusta, lääkitsevät erilaisia sairauksia ja tarjoavat rokotteita.

 • teimme 6 990 leikkausta.
  • Kriisialueilla kirurgimme arvioivat nopeasti potilaiden hoitotarpeet ja tekevät hengenpelastavia leikkauksia.

 • autoimme 36 300 synnytyksessä.

  Kätilömme pelastavat niin vauvoja kuin äitejä ja tukevat potilaita ennen synnytystä, sen aikana ja sen jälkeen.

Toimi nyt ja lahjoita

Lääkärit Ilman Rajoja antaa sairaanhoitoa sodista, luonnonkatastrofeista ja epidemioista kärsiville ja ihmisille, joilla ei ole pääsyä terveydenhuollon piiriin. Sinun tuellasi menemme sinne, minne muut eivät mene ja annamme apua siellä, missä hätä on suurin. Lahjoituksesi käytetään siellä, missä hätä on suurin.

Näin lahjoituksesi käytetään

 • 97 %

  lahjoituksistamme tulee kaltaisiltasi yksityisiltä henkilöiltä.

 • 81 %

  lahjoituksista menee ydintoimintaan.

 • 4 %

  lahjoituksista menee hallintokuluihin.

Huomioithan, että apumme käytetään aina sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Lahjoittajana tuet sairaanhoitoa siellä, missä sille on suurin tarve. Lahjoituksistamme 80% päätyy suoraan avustustyöhön. Rahankeräyslupa RA/2020/1543, saaja Lääkärit Ilman Rajoja ry (y-tunnus 2832010-2). Luvan myöntäjä: Poliisihallitus (1.12.2020). Kerätyt varat käytetään Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön kansainväliseen humanitaariseen avustustyöhön sekä yleishyödyllisiin toimintoihin. Ahvenanmaan keräyslupa ÅRL 2020/7713, saaja Lääkärit Ilman Rajoja ry (y-tunnus 2832010-2). Luvan myöntäjä: Ålands landskapsregering. Voimassa: 1.11.2020-31.10.2021.

 

Cookie Settings